Pokrenut websajt fondacije „Za dečije srce“

JUBMES banka a.d. Beograd predstavila je sajt Humanitarne fondacije „Za dečje srce“, u čijem je osnivanju, u saradnji sa Odeljenjem za dečju kardiotorakalnu hirurgiju Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i detetu Dr Vukan Čupić, Novi Beograd još 1992. godine, učestvovala i JUBMES banka sa ciljem da se unaprede uslovi lečenja dece sa urođenim srčanim manama.

Sa željom da istakne taj poduhvat, Banka je organizovala „Poteru velikog srca“. U aktivnosti su se pored zaposlenih i klijenata Banke, uključili i predstavnici Fondacije koji su učestvovali u uzbudljivoj potrazi za „skrivenim blagom“, odnosno slovima koja su formirala naziv novog sajta Fondacije koja će se ovih dana videti ispred  sedišta JUBMES banke na Novom Beogradu – www.zadecjesrce.rs. Na taj način, Banka je želela da javnosti predstavi novi sajt koji će pomoći u daljem radu Fondacije i prikupljanju sredstava za bolje uslove lečenje mališana. Na linku možete pogledati video „Potere velikog srca“ https://www.youtube.com/watch?v=RActrKDVuvI&feature=youtu.be

Podrška  ciljevima  i misiji Fondacije, tokom proteklih 27 godina, je važan deo društveno odgovornog poslovanja JUBMES banke.  Sa željom da istakne taj poduhvat, Banka je, u okviru obeležavanja jubilarnih 40 godina od osnivanja, organizovala „Poteru velikog srca“.

Kako bi obeležila svoje postojanje i podstakla sve ljude dobre volje da se uključe u akciju, Fondacija je na Odeljenju za kardiotorakalnu hirurgiju u okviru Instituta postavila tablu na kojoj je ispisan broj tekućeg računa na koji je moguće uplatiti sredstva za lečenje najmlađih.

JUBMES banka, kao značajan osnivač Fondacije, nastaviće da pruža punu podršku sprovođenju jednog od najpoznatijih dugoročno održivih humanitarnih projekata u Republici Srbiji dokazujući dugogodišnju predanost i posvećenost principima korporativne društvene odgovornosti i održivog razvoja, odnosno pružanju podrške potrebama zajednice u kojoj posluje, kao osnovu svoje korporativne filozofije.

Rad Fondacije usmeren je na obezbeđivanje što boljih uslova za obavljanje kardiohirurških intervencija i lečenja dece – od novorođenčadi do navršenih 19 godina života. Za 27 godina rada, Fondacija je pomogla nabavku brojnih najsavremenijih uređaja i opreme, uključujući monitore,  aparat za spašavanje krvi, huruška svetlo i dr. Fondacija je podržala i projekte edukacije eksperata za oblast urođenih srčanih mana, kao i u programe prevencije oboljenja.

Takođe pročitajte

Početak brojnih manifestacija Miholjskim susretima u Boljaru

Sutra kalendarski počinje leto, a u vlasotinačkoj opštini obeležiće ga brojne manifestacije do septembra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.