Pokloni za mališane iz Doma za nezbrinutu decu „Duško Radović“ u Nišu

Kompanija Imlek je i ove godine tradicionalno obeležila početak školske godine, donacijom Moja Kravica mlečnih paketića i školske opreme štićenicima Doma za nezbrinutu decu „Duško Radović“.

Sa ciljem da najmlađima obezbedi srećno i bezbrižno detinjstvo i lepši početak školske godine, Imlek je odlučio da donira omiljene Moja Kravica proizvode školarcima iz Doma za nezbrinutu decu „Duško Radović“ u Nišu i na taj način prvacima ulepša početak đačkog doba, a starijim školarcima poželi uspešan povratak u đačke klupe. Školarce su obradovali mlečni paketići, Moja Kravica čokoladno mleko, Moja Kravica mleko sa ukusom i Moja Kravica mleko obogaćeno D3 vitaminom, kao i Moja Kravica rančevi i sveske za predstojeće školske poduhvate.

„Ovim gestom kompanija Imlek želi da ulepša novu školsku godinu đacima prvacima ali i starijim školarcima, i na taj način istakne značaj najlepšeg đačkog doba. Kontinuiramo radimo na društveno odgovornim projektima, među kojima su nam svakako najznačajniji oni koji se odnose na najmlađe, njihovo zdravo odrastanje i pravilan razvoj. Ovaj projekat je samo jedan je u nizu mnogobrojnih koje sprovodimo, i svakako nameravamo da nastavimo u istom smeru“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Takođe pročitajte

Danas je Svetski dan srca – “Srcem upoznaj srce”

Svetski dan srca se svake godine obeležava 29. septembra, a ove godine, odnosno danas se  odvija pod …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.