Poklon za najboljeg leskovačkog zeta

Glumac Vojin Ćetković proed nagrade za najboqu mušku ulogu “Car Konstantin” na ovogodišnjim Filmskim susretima iz Niša će poneti još jednu lepu uspomenu.
Leskovački umetnik Siniša Dimitrijević prošle godine je svojoj sugrađanki Slobodi Mićalović, koja je bila predsednica žirija Filmskih susreta, poklonio njen portret i tada joj je obećao da će do sledećih susreta uraditi i portret njenog supruga.
“Nakon samostalne izložbe slika 2016.godine u Leskovcu na kojoj su bili izloženi portreti glumaca Dragana Nikolića, Radeta Šerbedžije, Lazara Ristovskog, glumaca iz porodice Mićalović i ostali leskovački glumci nekako je ostala praznina da i glumac Vojin Ćetković, koji je cetvrti glumac iz porodice Mićalovic / Ćetković dobije svoj portret. Ideja se rodila još za vreme gostovanja Lazara Ristovskog na LIFFE u Leskovcu kada me je naš skoro preminuli glumac Dragan Mićalović ohrabrio u mom radu, kaže Siniša i prenosi nam da je Vojin bio jako srećan i iznenađen kada je dobio poklon.
A  tek kada je pročitao posvetu  “Našem dragom leskovačkom zetu”.
“Ovo je samo još jedan dokaz koliko ga Leskovčani vole i poštuju kao velikog umetnika i svog zeta, dodaje Siniša.

Takođe pročitajte

Kako napisati brief za dizajn ambalaže

Brief za dizajn ambalaže predstavlja ključni dokument koji objedinjuje sve potrebne informacije, smernice i očekivanja …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.