Miholjski susreti Foto: Opština Vlasotince

Početak brojnih manifestacija Miholjskim susretima u Boljaru

Sutra kalendarski počinje leto, a u vlasotinačkoj opštini obeležiće ga brojne manifestacije do septembra.

Za početak, u subotu 22.juna u Boljaru će biti održani Miholjski susreti sela. U Turističkoj organizaciji kažu da se priprema pravo veselo i raspevano muzičko veče. Od 20 sati otvoriće ga svojim nastupom deca PU „Milka Dimanić“, zatim će nastupiti tri folklorna ansambla – „Bratstvo“, „Crnilović“ i „Sveta Trojica“. Potom će publiku zabaviti Duo Anđela i Veljko, a od 22 sata nastupiće Nemanja Stevanović, zvezda Granda. U ponoć sledi vatromet, a potom zabava uz di-džeja.

Juli će biti u znaku manifestacije „Leto u Vlasoticu“, koju organizuje Kulturni centar i koja će trajati od 3.jula do 5.avgusta. Vlasina fest, na gradskom kupalištu održaće se od 12. do 14 jula. Pivski festival u Ladovici biće 19. i 20.jula, a Vinski bal ove godine trajaće tri dana – od 23. do 25.avgusta. Na samom kraju leta, 21.septembra održaće se Ukusi juga.

Uskoro će, zvanično, biti poznata i imena izvođača na svim manifestacijama, a u Turističkoj organizaciji, Kulturnom centru i Narodnoj biblioteci obećavaju bogatu i šarenoliku zabavu za posetioce različitih uzrasta.

Takođe pročitajte

Zašto je Katarina Nešić „dijamant od žene“?

Praksa je da se o moćnim i uspešnim ženama piše 8.marta kao da ne postoje …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.