PLATI OSMEHOM – Milica iz Vranja je jedna od njih

Već godinu dana Milica Stojanović iz Vranja ima jednu humanu misiju kojom daje podršku i puno ljubavi onkološkim pacijentima.
Društvo onokoloških pacijenata iz Vranja pohvalilo se da među svojim prijateljima koji im daju podršku imaju i Milicu Stojanović iz Vranja koja bavi trajnom šminkom, konkretno mikropigmentacijom obrva. Ona besplatno radi tretmane svima koji su izgubili dlačice na obrvama zbog nekog zdravstvenog problema.
„Od samog početka organizujem darivanja preko instagram stranice koju vodim, gde svojim pratiocima poklanjam besplatna šminkanja, a sada i tretmane mikropigmentacije obrva. To je zapravo mali znak pažnje da se zahvalim onima koji podržavaju moj posao i dugi niz godina dolaze kod mene. Osnivač Phi akademije čiji sam član i artista, Branko Babić osmislio je akciju Plati osmehom. Ja sam se samo pridružila mojim kolegama koji ovu akciju sprovode na nivou cele Srbije. Svako ko je artista Phi Akademije besplatno radi tretmane svima koji su izgubili dlačice na obrvama usled nekog zdravstvenog problema. Akademija broji na desetine hiljada artista u celom svetu i svi oni su deo akcije Plati osmehom, kaže Milica i dodaje da na ovom linku svako može pronaći sebi najbližeg artistu i zakazati tretman.
Milica ne krije da joj je ova akcija bliska srcu zbog majke koja je pre desetak godina bolovala od raka limfnih žlezdi.
„Mislim da jedna naizgled mala stvar, kao što su obrve, pozitivno utiče na samopouzdanje i da doprinosi boljitku u psihičkom smislu tako da mi je zapravo zadovoljstvo da nekome ovim tretmanom izmamim osmeh. Važno je napomenuti da se tretman ne radi u toku same hemioterapije, već ili pre početka ili 6 meseci nakon završetka i to uz obavezno lekarsko odobrenje. Phi akademija takođe ima svog lekara i nijedan tretman se ne radi bez njegove saglasnosti“.

Takođe pročitajte

Diskus hernija – šta kad leđa jako zabole?

Naizgled bezazlen bol u predelu leđa, otežano kretanje i iznenadna nemogućnost da se savijete mogu …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.