Pekara Panajotović na „Ponovo radi pijaca“ platformi

Ponovo radi pijaca je sajt posrednik između proizvođača/prodavaca i nas kupaca, nastao kao vid pomoći svima onima koji su pogođeni zatvaranjem pijaca zbog korona virusa.

Ponovo radi pijaca je volonterska ideja Ivane i Dragana Ćirkovića, koji su na istu došli nakon što su objavljene mere zatvaranja svih pijaca. Za tri dana, kupljeni su domen i hosting, postavljen sajt na WordPressu i uz pomoć ljudi dobre volje, sajt ponovoradipijaca.com je juče u popodnevnim časovima ugledao svetlost dana.

Pored voća i povrća uslugu pekarskih proizvoda nudi i pekara Panajotović

I pored ove vanredne situacije pronašli smo način da svojim mušterijama nastavimo da isporučujemo njihove omiljene poizvode. Na vaš zahtev primamo porudžbine svakog radnog dana do 15h za naredni dan. – kaže Aleksandra Panajotović

Kako radi Ponovo radi pijaca?
Sajt nije web prodavnica niti dostavlja robu, u pitanju je spona između ponude i potražnje, digitalni direktorijum na kojem sami proizvođači/prodavci/gazdinstva/preduzetnici – kao i svi oni kojima su poslovi ugroženi usled zatvaranja pijaca – postavljaju svoje ponude i kontakt, a potencijalni kupci onda pretražuju i direktno ih kontaktiraju radi kupovine. Svi dogovori oko kupovine i načina dostave su na samim prodavcima i kupcima, uz obaveznu molbu i preporuku da se svi pridržavamo smernica i saveta SZO-a i Vlade Srbije.

Ujedno, poziv za učešće otvoren je i svim dostavnim firmama koje su zainteresovane da svoje usluge ponude za razvoz robe, tako da se i oni mogu prijaviti i svoje usluge ponuditi na korišćenje.

Link do platforme ovde

 

Foto: Pekara Panajotović

Izvor: Organ vlasti

Takođe pročitajte

Početak brojnih manifestacija Miholjskim susretima u Boljaru

Sutra kalendarski počinje leto, a u vlasotinačkoj opštini obeležiće ga brojne manifestacije do septembra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.