Otvoren poziv za KreNI konferenciju

Otvoren poziv za učešće na devetoj po redu KreNI konferenciji kreativnih industrija koju organizuju Mladi ambasadori.

Poziv je otvoren do 20. novembra za sve kreativne i inovativne mlade ljude koji studiraju ili imaju neko iskustvo u ICT-u, dizajnu, marketingu, arhitekturi, menadžmentu.

Tema KreNI9 je “Reinventing skills” i bavićemo se novim pristupima u razvoju veština kao odgovoru na nove tehnologije, nove poslovne modele i izmenjenu ekonomsku realnost.

Na KreNI9 ćemo okupiti relevantne stručnjake koji će svoju priču fokusirati na:
– ogromnu upotrebu veštačke inteligencije u svakodnevnom radu;
– veštine koje su potrebne svim profilima da pravilno „koriste mašine“ i
– meke veštine koje su sve potrebnije u digitalizovanom svetu.

KreNI9 učesnici će raditi sa međunarodnim stručnjacima iz Italije, Švedske, Austrije, Francuske, Portugalije, SAD-a, Grčke i Srbije. Kroz kreativne ideje mladih predložićemo najbolje načine za pojedince i organizacije da ostanu relevantni i da se prilagode promenljivim zahtevima tržišta.  

“Biraćemo pobedničku ideju na dva stejdža i pobednici će dobiti priliku da učestvuju u studijskoj poseti nekoj evropskoj zemlji i razrađuju ideju sa svojim vršnjacima iz inostranstva, navode organizatori. 

Svi zainteresoovani mogu da se prijave putem linka do 20. novembra: https://forms.gle/cVxfLUbY7mdb63Ap6  

KreNI konferencija je prvi i najuticajniji festival kreativnosti u jugoistočnoj Srbiji koji okuplja inovativne, kreativne profesionalce i stručnjake iz celog sveta.  Cilj konferencije je osnaživanje mladih ljudi i njihovo uključivanje u mapiranje i rešavanje izazova u okruženju. U poslednjih sedam godina je tokom konferencije razvijeno 35 ideja od strane mladih, koje doprinose unapredjenju grada Niša uz korišćenje alata kreativnih industrija i digitalnih tehnologija.

KreNI9 će se održati uživo 1. i 2. decembra u hotelu Ambasador u Nišu. Svi detalji o predavačima i programu dostupni su na sajtu www.kreni.org

Takođe pročitajte

Slavni violinista dobija laskavu titulu u rodnom gradu

Nišlija Nemanja Radulović, koji godinama živi i stvara u Francuskoj, biće proglašen za počasnog člana …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.