utorak , 6 decembra 2022

Otvoren novi Maxi supermarket u Nišu

Do kraja godine ostalo je još desetak dana, a kompanija Delez Srbija je za svoje kupce nastavila da čini kupovinu još dostupnijom, kroz otvaranje novog Maxi supermarketa u Nišu i renoviranog supermarketa u Bogatiću.

U obe prodavnice svakodnevno na usluzi biće po 15 kolega, koji će kupcima biti podrška prilikom odabira proizvoda.

Građani Niša, vrhunsku ponudu i uslugu, mogu pronaći u novom Maxi supermarketu u ulici Milana Blagojevića 57. Širok spektar proizvoda mnogobrojnih kategorija kupce očekuje na odeljenjima prehrane i neprehrane, sa jedinstvenim odnosom kvaliteta i cene, a sve to u modernom i inspirativnom ambijentu.

Potrošačima su na raspolaganju odeljenje pijace, sa uvek svežim voćem i povrćem, mesara sa velikim izborom mesa visokog kvaliteta, odeljenje delikatesa, pekara sa toplim, sveže pečenim raznim vrstama hlebova i peciva. Mlekara i mlečni proizvodi, slatki i slani konditori kao i razne kućne potrepštine deo su bogatog asortimana. Brzo i efikasno plaćanje biće dostupno na tri kase. Ovo je sedmi Maxi supermarket po redu, koji je, i pored jednog Mega Maksija, građanima Niša na raspolaganju za svakodnevnu nabavku.

U renoviranom Maxi supermarketu u Bogatiću, na adresi Vojvode Stepe 37, kupci mogu obavljati omiljenu nabavku na skoro 600 m2, u prostranoj radnji koja nudi bogat asortiman, raznovrsnih proizvoda. Destinacije za kupovinu obuhvataju pijacu, sa velikim izborom svežeg voća i povrća, odeljenje mesnih prerađevina, pakovanog mesa, a tu je i pekara koja pažnju privlači ukusnim pecivom i brojnim vrstama hlebova. Besplatan parking ispred prodavnice doprineće komforu kupovine i uštedi vremena.

Kompanija Delez Srbija kontinuirano ulaže u razvoj i unapređenje svog maloprodajnog lanca, pružajući kupcima širom Srbije mogućnost nabavke po najvišim standardima, uz ponudu i uslugu vrhunskog kvaliteta.

Takođe pročitajte

Društvene mreže u službi komunikacije i menjanja loših navika

Retko koje javno, a pogotovo komunalno preduzeće može da se pohvali redovnim aktivnostima na društvenim …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.