ponedeljak , 15 avgusta 2022

Otvoren Mega Maxi u Nišu

Nova oaza savremene kupovine, Mega Maxi, otvorio je vrata svojim kupcima iz Niša. Na mestu nekadašnjeg Tempa, na adresi Bulevar 12. februara 80, potrošače je dočekao najmoderniji hipermarket praćen inovativnim i širokim asortimanom, najpovoljnijim Tempo cenama i dobro poznatom komšijskom uslugom.

Novootvoreni hipermarket nudi sadržaj namenjen svim članovima domaćinstva, a svakog dana kupcima će na usluzi biti više od 100 dobro poznatih lica.

Sveže kategorije voća, povrća, mesa, ribe, delikatesa i sireva deo su bogate ponude Mega Maxi hipermarketa, a jedinstven koncept zanatske pekare potrošačima nudi pogodnost uživanja u tradicionalnim hlebovima, ručno pravljenim u radnji. U ponudi su seljački beli hleb, ručno rađen domaći beli hleb sa dodatkom prirodnog kiselog testa, heljdin hleb sa orasima i mnogi drugi.

Uz ovu raznovrsnu ponudu, za kupce u Mega Maksiju je odabran i širok asortiman sezonskih i bebi proizvoda, zdravije hrane, potrepština za ličnu higijenu, kao i odlična selekcija alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Na istoj lokaciji, pored hipermarketa, na raspolaganju su i prodavnica za tehniku „Uradi sam“ i „Benu“ apoteka.

Ova radnja će dodatno biti prilagođena osobama sa invaliditetom. Svakog dana od 12 do 14 časova Mega Maxi uvodi mirne sate sa smanjenim osvetljenjem, bez razglasa, uz tihu muziku, prilagođene posetiocima osetljivim na nagle senzorne promene.

Dodatna pogodnost su i taster za pomoć pri obavljanju kupovine, kao i prioritetna kasa za osobe sa invaliditetom.

Novine uvedene u Mega Maxi prodavnici samo su prve u nizu aktivnosti ka stvaranju još boljeg mesta za kupovinu za sve kupce.

Takođe pročitajte

Poziv za volontere na Niš business run

Najveći tim bilding događaj u Nišu i ove godine okupiće zaposlene iz niških kompanija, na …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.