sreda , 17 avgusta 2022

Otvoren konkurs za stanare No Limit Hub Coworking-a

No Limit Hub co-working, prvi prostor za zajednički rad u Nišu orijentisan na IT zajednicu, otvorio je konkurs za stanare zajedničkog prostora za rad. Konkurs je namenjen freelancer-ima, pojedincima i timovima koji bi želeli da rade u podsticajnom i kreativnom okruženju.

No Limit Hub Co-working nudi savremene uslove rada u centru grada i učešće u aktivnostima najveće Startup i IT zajednice u Nišu.

Prijavni formular i više informacija o opcijama koje nudimo možete naći na sajtu: www.nolimithub.com/co-working/.
Konkurs je otvoren do 28. juna.

No Limit Hub Co-working nastao je kao rezultat uspešnog dvogodišnjeg rada na jačanju IT zajednice u Nišu. No Limit Hub okuplja zajednicu freelancera, preduzetnika i zaposlenih u IT oblasti. Kreativan i moderan dizajn enterijera i oprema visokog kvaliteta omogućavaju udoban i nesmetan rad.

Veliki kapacitet na polju elektronike i informaciono-komunikacionih tehnologija u Nišu jesu razlog otvaranja coworking-a.
Prostor se nalazi u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog 16/7 i prostire se na 90 m2 i nudi mesto za rad sa ergonomskom stolicom, brzim internetom i ormarićima za lične stvari. Stanarima coworking-a na raspolaganju su i konferencijska sala, phone booth, kao i kuhinja.
Co-working predstavlja globalni trend koji se prvi put pojavio u Sjedinjenim Američkim Državama, a odnosi se na deljenje kancelarijskog prostora između više pojedinaca ili timova. Od 2005. godine kada se ovaj trend pojavio skoro svaki moderni grad u svetu ima zajednicu co-working prostora. Pretpostavlja se da će do kraja 2020. godine biti ukupno više od 30.000 ovakvih centara.
No Limit Hub je organizacija koja promoviše i osnažuje IT zajednicu u Nišu. Iza sebe ima preko 20 održanih edukativnih događaja, mentoring sesija i meetup-ova koji učesnicima predstavljaju aktuelnosti iz IT sveta, marketinga i preduzetništva – kao i četiri CODEstantine konferencije. CODEstantine je najveća konferencija južno od Beograda namenjena preogramerima.

Takođe pročitajte

„Odrazi jerusalimskog zida“ Branke Jovanović u Salonu 77

U utorak 16. avgusta u 20 sati, u Salonu 77 biće otvorena izložba slika „Odrazi …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.