četvrtak , 9 decembra 2021

Otvoren konkurs za 8. Medijana Balkanrock festival 2017

U cilju promovisanja rada i autorskog stvaralaštva mladih bendova Gradska opština Medijana raspisala je konkurs za učešće neafirmisanih autorskih bendova na osmom Medijana Balkanrock Festivalu koji će se 17. juna održati na amfiteatru na Keju.

Pravo učešća imaju svi demo bendovi sa niškog područja koji nemaju zvanična izdanja (tu ne spadaju samostalna EP i Demo izdanja, kao ni učešća na kompilacijama). Bendovi moraju imati minimum jednu autorsku pesmu snimljenu, a od njih se očekuje isključivo autorski repertoar u trajanju od 15 minuta, koji će izvesti u afiteteatru na Keju.
Zainteresovani bendovi treba da pošalju tri autorska snimka (kvalitet nije bitan), kao i tekstove tih pesama i kraću biografiju uz obavezan kontakt telefon predstavnika grupe na adresu: [email protected] .
Prva tri plasirana benda, po oceni stručnog žirija i publike, dobiće snimanje po tri numere u profesionalnom muzičkom studiju kao i jedan broj diskova sa snimljenim materijalom. Pored kompilacijskog diska, prvoplasirani bend dobiće snimanje spota i učestvovaće na ovogodišnjoj Zaječarskoj gitarijadi. Bendovi koje žiri odabere da se takmiče na Festivalu, potpisuju ugovor o saradnji sa Gradskom opštinom Medijana.
Konkurs je otvoren do 05. juna 2017. godine, a rezultati konkursa biće objavljeni 10. juna.

Takođe pročitajte

Strategije za mlade Grada Niša za period 2021. – 2026. godine i Akcioni plan za njeno sprovođenje

Grad Niš nedavno je pokrenuo proces izrade Strategije za mlade Grada Niša za period 2021. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.