četvrtak , maj 23 2019
Početna / BIZNIS / Otvoren IKEA uslužni centar u Nišu

Otvoren IKEA uslužni centar u Nišu

U Nišu je otvoren prvi IKEA uslužni centar koji je namenjen preuzimanje naručene robe iz istoimene prodavnice.

IKEA Uslužni centar za isporuku omogućava kupcima da u blizini svog doma preuzmu proizvode koje su prethodno naručili u IKEA internet onlajn prodavnici koristeći uslugu Click & Collect.

Kako navode iz Ikee, cilj im je da IKEA rešenja za bolji život kod kuće učine što dostupnijim i pristupačnijim kupcima širom Srbije. Uslužni centar za isporuku omogućava kupcima da u blizini svog doma preuzmu proizvode koje su prethodno kupili u IKEA onlajn internet prodavnici koristeći uslugu Click & Collect. Svrha Uslužnog centra za isporuku jeste kvalitetna, brza i povoljna usluga preuzimanja IKEA proizvoda s nižom fiksnom cenom i kraćim vremenom isporuke.
U Uslužnom centru za isporuku ne mogu se razgledati, isprobati i kupiti IKEA proizvodi, a ne mogu se ni ugovoriti IKEA usluge. Uslužni centar za isporuku nema IKEA Restoran ni IKEA Dućan švedske hrane. Da bi preuzeli narudžbinu u Uslužnom centru za isporuku, kupci proizvod treba da kupe u IKEA onlajn prodavnici koristeći uslugu Click & Collect.

Vaše je da online odaberete Ikein proizvod, odaberete kog dana i u koliko sati preuzimate paket, online plaćate i na kraju preuzimate naručenu robu iz uslužnog centra.

Adresa uslužnog centra je Malčanski put bb, 18000 Niš, a radno vreme – ponedeljak-petak: 10h – 20h, subota: 9h – 14h.

Takođe pročitajte

Jezero MODRAC pleni svojom snagom

Jedna od najvećih akumulacija u bivšoj Jugoslaviji, u koju se ulivaju reke Spreča i Turija …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.