nedelja , avgust 18 2019
Početna / BIZNIS / Otvara se No Limit Hub co-working prostor u Nišu

Otvara se No Limit Hub co-working prostor u Nišu

No Limit Hub co-working, prvi prostor za zajednički rad u Nišu orijentisan na IT zajednicu, biće otvoren u petak 31. maja. Koktel za prijatelje i partnere povodom otvaranja biće održan od 19h.

No Limit Hub co-working nastao je kao rezultat uspešnog dvogodišnjeg rada na jačanju IT zajednice u Nišu. No Limit Hub co-working okuplja zajednicu freelancera, preduzetnika i zaposlenih u IT oblasti. Kreativan i moderan dizajn enterijera i oprema visokog kvaliteta omogućavaju udoban i nesmetan rad.

Veliki kapacitet na polju elektronike i informaciono-komunikacionih tehnologija u Nišu jesu razlog otvaranja co-working prostora.
Prostor se nalazi u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog 16/7 i prostire se na 90 m2 i nudi mesto za rad sa ergonomskom stolicom, brzim internetom i ormarićima za lične stvari. Stanarima co-working-a na raspolaganju su i konferencijska sala, phone booth, kao i kuhinja.
Co-working predstavlja globalni trend koji se prvi put pojavio u Sjedinjenim Američkim Državama, a odnosi se na deljenje kancelarijskog prostora između više pojedinaca ili timova. Od 2005. godine kada se ovaj trend pojavio skoro svaki moderni grad u svetu ima zajednicu co-working prostora. Pretpostavlja se da će do kraja 2020. godine biti ukupno više od 30.000 ovakvih centara.
No Limit Hub je organizacija koja promoviše i osnažuje IT zajednicu u Nišu. Iza sebe ima preko 20 održanih edukativnih događaja, mentoring sesija i meetup-ova koji učesnicima predstavljaju aktuelnosti iz IT sveta, marketinga i preduzetništva – kao i četiri CODEstantine konferencije. CODEstantine je najveća konferencija južno od Beograda namenjena preogramerima.

Takođe pročitajte

Bob Geldof poklonio svoju usnu harmoniku Nišvil muzeju

Nakon uspešnog koncerta na Nišvilu, slavni muzičar Bob Geldof poklonio je direktoru Ivanu Blagojeviću svoju …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.