Osnovna škola “8.oktobar” u najboljem svetlu na Sajmu knjiga

Ovogodišnji Sajam knjiga u Beogradu za nastavnike i učenike osnovne škole “8.oktobar” iz Vlasotinca ostaće u posebnom sećanju jer su od struke i ljude od pera dobili izuzetne pohvale.

sajam-knjiga-ivanaU organizaciji izdavačke kuće”Eduka” Ivani Cekić, profesorki srpskog jezika uručena je  prvu nagradu za “Čas za ugled” za priprem kojim je konkurisala.

Predhodno je direktor škole Svetlana Kocić sa svojim saradnicima i pomoćnikom direktora Žaklinom Đikić uspesno je prezentovala rad škole koja je na poziv Ministarstva prosvete, u okviru Share projekta, ponela priznanje jedna od deset najboljih škola u Srbiji.sajam-knjiga-beograd

Održana je prezentacija u kojoj su predstavljene sve aktivnosti koje su sprovedene ili su toku kako bi se održao kvalitet rada na osnovu koga je škola i dobila ovo laskavo priznanje.

“Biti među deset najboljih škola je obavezujuće ali se svi zaposleni u školi trude da održe epitet najboljih. Aktivna nastava, realizacija uglednih časova, slobodne aktivnosti učenika, rad Učeničkog parlamenta u humanitarnim akcijama su samo jedan deo onoga čime smo se predstavili na Sajmu knjiga, kaže direktorka.

 

Takođe pročitajte

Vrtić “Maslačak” u Nišu u novom ruhu – donacija MK Group i AIK banke

Vrtić „Maslačak”, u okviru Predškolske ustanove Pčelica u Nišu, svečano je obeležio završetak radova koji …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.