Osnovci i predškolci preslišavali prvog čoveka vlasotinačke opštine

U okviru Dečje nedelje, učenici osnovnih škola “Siniša Janić” i “8.oktobar” i predškolci PU “Milka Dimanić” bili su danas gosti predsednika opštine Vlasotince Zorana Todorovića.

O radu lokalnog parlamenta učenicima osnovih škola govorila je sekretar Skupštine opštine Ivana Stanojević, a prvi čovek vlasotinačke opštine, inače dugogodišnji profesor, Zoran Todorović govorio im je o značaju obrazovanja, čitanja i izražavanja.

Osnovci iz škole “8.oktobar” pitali su kada će početi rekonstrukcija njihove škole, na šta im je predsednik odgovorio “da se danas u 12 sati otvara ponovljeni tender i da se očekuje da ovoga puta ponude budu potpunou skladu sa zahtevima nabavke”.

Učenike škole “Siniša Janić”, čija je zgrada rekostruisana ove godine, zanimalo je kada će biti završeni radovi na izgradnji sportske sale, na šta su dobili odgovor “za nekoliko meseci”.

„S obzirom na to koliko dugo nije bilo sportske sale, verujem da ćete imati strpljenja još nekoliko meseci dok se i taj posao ne završi – rekao je Todorović.

Predškolci, koje je predsednik opštine pozdravio rečima “Vi ste budućnost našeg mesta”, recitovali su pesmice, ali su pitali i “da li će dobiti još neki vrtić”. Odgovor je glasio: “Trebalo bi”.

Takođe pročitajte

Humanitarni duh: Projekcija filma ‘Koce zauvek’ i sećanje na nemerljivu snagu porodice Kocić

U okviru ovogodišnjeg progrаmа Leto u Vlаsotincu sinoć je u sаli Kulturnog centrа priređenа projekcijа …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.