sreda , 30 novembra 2022

Odmor na Kopaoniku za najbolje niške studente

U Gradskoj kući gradonačelnik Niša Darko Bulatović, dekan Fakulteta za sport prof.dr Milovan Bratić, prof.Ljuba Pavlović i većnik za omladinu i sport Branislav Kačar uručili vaučere najboljim studentima niških fakulteta,koji će besplatno boraviti sedam dana na Kopaoniku.

Fakultet za sport i fizičko vaspitanje, Univerzitetski sportski savez i Grad Niš zajednički realizuju projekat nagrađivanja najboljih studenata niškog univerziteta,boravkom na Kopaoniku.

Studenti će pod vođstvom iskusnih instruktora skijanja savladati i veštinu alpskog skijanja.

Niš će biti prvi grad sa juga Srbije koji će realizovati ovaj projekat, a ukupno će za ovu namenu biti izdvojeno 2,6 miliona dinara.

Svih 11 niških fakulteta napravilo je svoju ranglistu najboljih studenata na osnovu visine prosečne ocene,pa će put Kopaonika krenuti ukupno 44 najboljih studenata iz Niša.

Organizaciju akcije vodiće Fakultet za sport i fizičko vaspitanje iz Niša, što podrazumeva i sve van pansionske aktivnosti, iznajmljivanje skija, nabavku ski pasova i sportske aktivnosti na snegu.

Takođe pročitajte

„Mentalno zdravlje – izazovi u obrazovanju i formiranju profesionalne karijere”

Psihološko savetovalište za studente pri Studentskom kulturnom centru Niš u saradnji sa Savezom studenata Univerziteta …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.