Od Niša do Malte za samo 12,99 evra

Ryanair je proslavila poletanje na novoj liniji koja će dva puta nedeljno povezivati Niš sa najnovijom destinacijom – Maltom. Ryanair-ov zimski raspored za Niš u ovoj godini nudi ukupno 5 ruta, i to do Berlina, Bratislave, Milana, Malte iŠtokholma, a do svake se leti po 2 puta nedeljno.

Nova ruta do Malte će se nastaviti i nakon marta u okviru Ryanair-ovog letnjeg rasporeda za 2020. godinu, tako da će putnici moći da lete do Malte iz Niša sve do oktobra 2020.

Kako bi proslavili početak zimskog reda letenja u Nišu, Ryanair je pustio u prodaju karte na rasprodaji sa cenom već od EUR 12.99, za putovanja od danas pa do kraja januara, koje je moguće kupiti isključivo na sajtu www.ryanair.com do nedelje u ponoć (10. Novembar)

“Sa zadovoljstvom lansiramo naš zimski raspored iz Niša za 2019. godinu, izapočinjemo našu novu rutu do Malte. Ove zime će Ryanair imati 5 ruta od i do Niša iz Berlina, Bratislave, Milana, Bergama, Malte i Štokholma. Kako bismo to proslavili, u prodaju puštamo karte na rasprodaji sa cenom već od EUR 12.99 za putovanja od sad pa do kraja Januara 2020. godine, koje će biti dostupne za kupovinu do nedelje 10. novembra  u ponoć. Kako će ove jeftine karte biti rasprodate brzo, putnici bi trebalo što pre da posete www.ryanair.com da ne bi propustili ovu ponudu, izjavila je Olga Pavlonke iz Ryanair-a.

Mihajlo Zdravković, direktor AerodromaSrbije je rekao da su veoma ponosni što je ova avio kompanija odlučila da dalje razvija svoju mrežu sa Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu.

„Verujemo da će naše partnerstvorasti u budućnosti, ne samo vezano za Aerodrom Konstantin Veliki u Nišu, veći za Aerodrom Morava u Kraljevu. Ponosni smo i narast koji ostvarujemo zajedničkim snagam a svake godine, i verujemo da će sledeća godina biti još bolja. Ova ruta ima veliki potencijal, tako da pozivamo sve naše putnike da iskoriste letove za Maltui ka drugim destinacijama uz niske cene koje Ryanair nudi, kazao je Zdravković.

Takođe pročitajte

Početak brojnih manifestacija Miholjskim susretima u Boljaru

Sutra kalendarski počinje leto, a u vlasotinačkoj opštini obeležiće ga brojne manifestacije do septembra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.