četvrtak , 7 jula 2022

Novi brend veštačkih trepavica “Lines lashes” za rođendan

Svoj novi brend veštačkih trepavica “Lines lashes” Jelena i Stevan Đorđević, vlasnici “Studija Lines” iz Niša promovisali su desetogodišnjicu osnivanja “Make up studija Jelene Đorđević”. Podršku novom kozmetičkom brendu dale su glumica Ana Sofrenović i pevačica Ana Štajdohar. Poznata glumica podsetila se kako je započela saradnju sa Jelenom pre tri godine.

“Bilo je to na Filmskim susretima u Nišu gde je Jelena bila zadužena za profesionalno šminkanja glumica koje su trebale da se pojave na “crvenom tepihu”. Tokom šminkanja Jelena mi je pričala o sebi i o onome što radi, o šmikanju, arhitekturi, planovima. I kada sam posetila njen studio pacnula sam sebe kao malog beogradskog snoba koji ne zna šta se dešava van Beograda i kakvih sve divnih i kreativnih ljudi ima. Kada mi je javila da pokreće svoj brend trepavica pitala sam je da li mogu na bilo koji način da joj pomognem jer ja predviđam da će se za ovaj proizvod čuti daleko van Niša, kazala je Ana Sofrenović na proslavi u restoranu “Perla”.

Među par stotina zvanica iz sveta biznisa, umetnosti i medija bio je i najpoznati šminker Bojan Vukadinov iz Beograda koji  je “velika zvezda” među poznatima ali i Nikol, zastupnik kozmetičke kuće “Inglot” sa kojom je Jelena Đorđević ove godine započela saradnju.

Jelena je završila arhitekturu ali se već čitavu deceniju posvetila ulepšavanju kao profesionalni šminker. Korak dalje otišla je kreiranjem sopstvenog brenda veštačkih trepavica.

Takođe pročitajte

Društvo psihologa Srbije – koskanje je bolest zavisnosti, stop reklamama

Društvo psihologa Srbije, na inicijativu svojih članova, prof. dr Olivera Toškovića i asist. Senke Кostić, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.