Nove ideje i bolje turističko-ugostiteljske ponude

U okviru projekta „Edukacija za poboljšanje turističko-ugostiteljske ponude, razvoj ruralnog turizma i stvaranje jedinstvenog turističkog proizvoda kroz udruživanje“, u petak 12.novembra od 11 sati u sali SO Vlasotince počinje treći trodnevni seminar na temu „Razvoj proizvoda ruralnog i seoskog turizma“.

 

Iz Turističke organizacije pozivaju sve zainteresovane pojedince da prisustvuju seminaru.

Mogu da nauče nešto novo, prošire svoje znanje i dobiju nove ideje. Cilj nam je da zajedničkim radom i edukovanjem učinimo da nakon prestanka pandemije naša sredina dobije daleko bolje mogućnosti za razvoj ruralnog turizma. Proizvod ovih višednevnih radionica biće dvojezična englesko-srpska brošura koju ćemo zajednički promovisati i nuditi na tržištu – kaže direktor TO Vlasotince Nataša Đokić Živković.

Prethodnog vikenda završen je seminar na temu „Jedinstvena turistička ruta Jablaničkog okruga“. Prisustvovalo je svih šest lokalnih turističkih organizacija iz okruga, koje su predstavile ono najbolje i najinteresantnije što bi posetioci mogli da vide u njihovim opštinama. Ruta će biti četvorodnevna i biće prva ruta jednog okruga u Srbiji, koju projektom finansira Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacije.

Takođe pročitajte

Početak brojnih manifestacija Miholjskim susretima u Boljaru

Sutra kalendarski počinje leto, a u vlasotinačkoj opštini obeležiće ga brojne manifestacije do septembra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.