nedelja , 28 novembra 2021

Novčane nagrade za učenike, studente i mlade talente

Učenici, studenti i mladi talenti, koji su prošli na Konkursu za dodelu jednokratnih novčanih nagrada opštine Vlasotince, mogu u narednih par dana da očekuju uplate na svojim računima, kaže predsednik opštine Zoran Todorović.

Rang lista je objavljena, rešenja su potpisana, ali neće kao ranijih godina biti uručena na svečanosti u skupštinskoj sali već ih dobitnici sredstava mogu preuzeti u zgradi opštine, na prvom spratu, u kancelariji broj 13.

Želimo da izbegnemo nepotrebno okupljanje. Takođe, u ime lokalne samouprave, želim učenicima, studentima i mladim talentima da nastave da postižu odlične rezultate, kao do sada, a opština će biti tu da im pomogne u meri u kojoj to mogućnosti dozvoljavaju – kaže predsednik vlasotinačke opštine Zoran Todorović.

Prema rang listi, jednokratne novčane nagrade u iznosu od po 10.000 dinara dobiće dvoje učenika osnovnih i troje učenika srednjih škola. Studenti različitog stepena studija, njih 46-oro, dobiće po 30.000 dinara. Mladi talenti u oblasti nauke i sporta, ukupno 24-oro, dobiće po 20.000 dinara.

Takođe pročitajte

Vlasotinački kuvar po naški

S vinjagu sam počela da pisujem ovoj kuvarče, sas slatko od grojze ću ga završim, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.