utorak , 21 marta 2023

Nova ONLINE platforma  –  “STUDENTI NIŠA”

U želji da se pokrene stranica koja će omogućiti prost servis za studente,  grupa studenata sa Univerziteta u Nišu pokrenula je novu online platformu  na društvenoj mreži Facebook pod nazivom „Studenti Niša”.  Facebook grupa ”Studenti Niša” je besplatan servis za razmenu brzih informacija iz svih sfera studentskog života.

Pored osnovne namene grupe, dozvoljeno je oglašavanje za kupovinu/prodaju ličnih stvar, traženje cimera, razmena mesta u studentskim domovima, deljenje zanimljivih i korisnih linkova, sadržaj koji čini svakodnevicu (muzika, filmovi, serije, hobi, ljubimci, umetnost, kultura, putovanja, zdravlje, sport, ishrana) i postavljanje pitanja na koje ne možete da pronađete odgovor na Guglu.

Ali je  zabranjeno postavljanje besmislenih i nejasnih sadržaja, diskriminacija po bilo kom osnovu, objava pornografskih sadržaja, objava sadržaja koji su protivni zakonima RS, vulgarno i neprimereno izražavanje i vređanje, omalovažavanje, govor mržnje i svaki vid namerne provokacije.

“Sama platforma ima za cilj da motiviše studente videvši sadržaj studentskog života koji ovaj grad pruža kao jedan od tri najveća univerzitetska grada u Srbiji. Mnoge studentske inicijative, udruživanja, lični i profesionalni uspesi pozitivno utiču na dodatni aktivizam studenata koji već sada u toku studiranja moraju raditi na profesionalnom i ličnom razvoju. Ovom prilikom pozivamo sve one koji žele da se aktivnije uključe u rad same grupe, tako što će kontaktirati radnu grupu putem inbox-a stranice,  kako bismo obogatili sadržaj i zabeležili svaki vid studentskog angažovanja, svaku  mogućnost koja se ukazuje  kao i  razne vidove  usavršavanja koja su neophodna, a dostupna od strane mnogih institucija, udruženja ili pojedinaca kako u  našem gradu tako i u evropskim i svetkim krugovima, izjavila je Jovana  Janković, student Građevinsko-arhitektonskog fakulteta u Nišu

Takođe pročitajte

Otvorena izložba radova polaznika Razvojno-kreativne radionice

U galeriji Кulturnog centra na Nešićevom keju sinoć je otvorena izložba likovnih radova polaznika razvojno-kreativne …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.