petak , 5 marta 2021

Nova knjižara Kreativnog centra u Nišu

Nakon uspešnog rada dve knjižare Kreativnog centra u Beogradu više od 1000 izdanja ove izdavačke kuće sada se mogu naći i u novoj Klub knjižari u Nišu, u ulici Sinđelićev trg 19.

Klub knjižara u Nišu, sadržaće više od 1000 izdanja Kreativnog centra za decu i sve one koji rade s decom, kao i udžbenici, materijali za predškolce i zanimljiv gift program. Tu su, naravno, i brojne pogodnosti pri kupovini. Svi ljubitelji knjiga moći će da iskoriste specijalni trajni popust do 50% na odabrana izdanja, a svakog drugog vikenda organizuje se vikend-akcija, koja važi od petka do utorka i u okviru koje je osam odabranih knjiga Kreativnog centra na popustu od 50%.

This slideshow requires JavaScript.

Do kraja decembra svi kupci će pri prvoj kupovini biti besplatno učlanjeni u Klub knjižaru (čitaoci koji već poseduju člansku kartu Kluba knjižare Kreativni centar moći će da je koriste i u knjižari u Nišu).

Članovima Kluba knjižare pružaju se brojne pogodnosti:

–stalni popust od 15% na izdanja Kreativnog centra (osim za predškolske radne listove, udžbenike, radne sveske i dodatne materijale za osnovnu školu);
–redovno obaveštavanje o prodajnim akcijama, promocijama, druženjima sa autorima i ilustratorima i drugim događajima koji će se održavati u knjižari;
–učešće u nagradnim igrama koje će biti organizovane samo za članove kluba;
–mogućnost da osvoje vaučer – na svakih potrošenih 1000 dinara kupci dobijaju jedan pečat. Kada sakupe pet pečata, dobijaju vaučer u iznosu od 500 dinara koji mogu iskoristiti u knjižari.

Nadamo se da će i Klub knjižara u Nišu, poput knjižara u Beogradu, postati prepoznatljivo mesto za sve one koji su u potrazi za kvalitetnom književnošću za decu, kao i za sve one koji se decom bave – za roditelje, vaspitače, učitelje, nastavnike, poručuju iz Kreativnog centra.

 

Takođe pročitajte

Izložba “Tu mač” u Leskovačkom kulturnom centru

Zbog aktuelne epidemiološke situacije, otvaranje izložbe fotografija “Tu mač”, najavljeno za 4. mart, odlaže se …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.