Niže cene avionskih karata još danas

Wizz Air, avio-kompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi, uvodi popust od 15% na cene karata koji važi samo za kupovinu karata preko mobilne aplikacije. Ponuda se odnosi samo na odabrane letove zaključno sa 31. oktobrom. Ponuda važi samo jedan dan, do 18. juna u ponoć.

Uz letnji red letova Wizza za 2022. godinu koji je uveden pored ostalih linija iz glavnog grada Srbije, putnici iz Srbije mogu da uživaju u preko potrebnom odmoru i pripreme se za putne avanture letovima do destinacija u zapadnoj Evropi kao što su Francuska (Aerodrom Pariz Bove – BVA) i Nemačka (Dortmund – DTM) ili Holandija (Ajnhoven – EIN).

Za one koji žele da uživaju u impresivnoj nordijskoj prirodi, severnim svetlima i ponoćnom suncu tokom leta, Wizz Air nudi letove iz Beograda do Švedske (Malme MMX) i Norveške (Aerodrom Sanderfjord blizu Osla). Uživanje u mediteranskom suncu nikad nije bilo bliže uz ponudu letova do Herakliona na Kritu i Aerodroma Santorini. Pored sunčanih grčkih ostrva, tu su i sjajne ponude za Larnaku na Kipru i Maltu. Isto tako, u maju je uvedena nova linija kompanije Wizz Air Abu Dhabi iz Beograda do Abu Dabija. Tokom 18. juna će rezervacija avio-karata za putovanje do nekih od ovih destinacija biti lakša i pristupačnija.

Uprkos izazovima koje je pandemija kovida 19 donela, Wizz Air je i dalje posvećen pružanju najboljeg iskustva leta avionom po najpristupačnijim cenama za mnoge putnike tokom ovih neizvesnih vremena.

Da bi pomogao putnicima i posadi da putuju bezbedno i bez briga, Wizz Air sprovodi dodatne higijenske mere koje podrazumevaju fizičku distancu tokom ukrcavanja i unapređenu čistoću u avionu. U okviru mera zaštite zdravlja putnika i posade, putnici treba da se čekiraju i obave sve kupovine onlajn, uključujući plaćanje za dodatni prtljag, kako bi se smanjila nepotrebna interakcija na aerodromu. U cilju sprečavanja širenja moguće infekcije, putnici se mole da poštuju nova pravila fizičke distance tokom ukrcavanja i iskrcavanja.

Efikasan sistem ventilacije u WIZZ avionima potpuno menja vazduh u kabini 20 puta na sat. Iako HEPA filteri u svim Wizz Air avionima prečišćavaju 99,97% virusa i bakterija iz vazduha u kabini, posada i putnici su obavezni da nose maske tokom celog leta.

 

Takođe pročitajte

Andrija Milošević novi umetnički direktor Filmskih susreta

Na prvoj sednici novog Saveta 59. Festivala glumačkih ostvarenja igranog filma Filmski susreti Niš za …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.