Niže cene avionskih karata još danas

Wizz Air, avio-kompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi, uvodi popust od 15% na cene karata koji važi samo za kupovinu karata preko mobilne aplikacije. Ponuda se odnosi samo na odabrane letove zaključno sa 31. oktobrom. Ponuda važi samo jedan dan, do 18. juna u ponoć.

Uz letnji red letova Wizza za 2022. godinu koji je uveden pored ostalih linija iz glavnog grada Srbije, putnici iz Srbije mogu da uživaju u preko potrebnom odmoru i pripreme se za putne avanture letovima do destinacija u zapadnoj Evropi kao što su Francuska (Aerodrom Pariz Bove – BVA) i Nemačka (Dortmund – DTM) ili Holandija (Ajnhoven – EIN).

Za one koji žele da uživaju u impresivnoj nordijskoj prirodi, severnim svetlima i ponoćnom suncu tokom leta, Wizz Air nudi letove iz Beograda do Švedske (Malme MMX) i Norveške (Aerodrom Sanderfjord blizu Osla). Uživanje u mediteranskom suncu nikad nije bilo bliže uz ponudu letova do Herakliona na Kritu i Aerodroma Santorini. Pored sunčanih grčkih ostrva, tu su i sjajne ponude za Larnaku na Kipru i Maltu. Isto tako, u maju je uvedena nova linija kompanije Wizz Air Abu Dhabi iz Beograda do Abu Dabija. Tokom 18. juna će rezervacija avio-karata za putovanje do nekih od ovih destinacija biti lakša i pristupačnija.

Uprkos izazovima koje je pandemija kovida 19 donela, Wizz Air je i dalje posvećen pružanju najboljeg iskustva leta avionom po najpristupačnijim cenama za mnoge putnike tokom ovih neizvesnih vremena.

Da bi pomogao putnicima i posadi da putuju bezbedno i bez briga, Wizz Air sprovodi dodatne higijenske mere koje podrazumevaju fizičku distancu tokom ukrcavanja i unapređenu čistoću u avionu. U okviru mera zaštite zdravlja putnika i posade, putnici treba da se čekiraju i obave sve kupovine onlajn, uključujući plaćanje za dodatni prtljag, kako bi se smanjila nepotrebna interakcija na aerodromu. U cilju sprečavanja širenja moguće infekcije, putnici se mole da poštuju nova pravila fizičke distance tokom ukrcavanja i iskrcavanja.

Efikasan sistem ventilacije u WIZZ avionima potpuno menja vazduh u kabini 20 puta na sat. Iako HEPA filteri u svim Wizz Air avionima prečišćavaju 99,97% virusa i bakterija iz vazduha u kabini, posada i putnici su obavezni da nose maske tokom celog leta.

 

Takođe pročitajte

Zapošljavanje osoba sa invaliditetom-Izazovi i perspektive mladih van Beograda

Beograd nudi najveće šanse za posao osobama sa invaliditetom, ali s druge strane je za …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.