Nišville radio od sada i na YouTube kanalu!

Nišville jazz festival ove godine obeležava čak tri značajna jubileja: 30 godina postojanja, 15 godina volonterizma i 30 godina od osnivanja Nišville radija.

Za protekle tri decenije Nišville radio je sa svojim kultnim emisijama, originalnim duhovitim džinglovima i pažljivo biranim play listama (rock, blues i jazz) postao bastion umetničke muzike braneći dosledno evropske vrednosti multikulturalnosti i strpljivo negujući muzički ukus publike.

Nišville radio se može slušati na oficijelnom sajtu festivala www.nisville.com a od pre par dana radio program muzičkog Nišville radija možete pratiti i na YouTube kanalu putem linka https://www.youtube.com/watch?v=d1WoL3lT218&ab_channel=NisvilleJazzFestival

U godini jubileja, Nišville produkcija je pripremila i poklone za najvernije slušaoce Nišville radija, tako da će u narednom periodu poklanjati po dva kompleta ulaznica za predstojeći festival (15 – 18. avgust), za onog ko bude bio 10.000-ti subscriber, zatim 20.000-ti subscriber i tako nadalje za svakog deseto hiljaditog slušaoca do početka festivala.

Za više informacija obratiti se na e-mail adresu [email protected]

 

 

Takođe pročitajte

Kako Mindfulness meditacija može da doprinese našem zdravlju?

Čovek ima sposobnоst da živi u sadašnjem trenutku i to je normalno stanje. Međutim, sa …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.