Nišlije sutra dočekuju Olimpijce

Na balkonu Gradske kuće u Nišu sutra u 19.30 sati organizovan je doček niških olimpijaca koji su na Olimpijadi osvojili medalje. Prema rečima inicijatora ove akcije Marjana Cvetkovića u Niš stižu tri medalje a organizatori su Grad Niš i prijatelji.

gradska kuca“U Niš stižu tri medalje. Kao da su se vaterpolista Sava Ranđelović, košarkaš Stefan Jović i pomoćni trener košarkašica Dragan Ratković dogovarali da nam poklone od svake po jednu. Niš se iz Ria vraća sa zlatnom, srebrnom i bronzanom. Šampioni i šampionke, vaše medalje sijaju podjednako, izjavio  je Marjan Cvetković za Media i reform centar.

“Predstavnici ministarstva, saveza, komiteta obaveštavamo vas da i Niš ima balkon za doček, i to ne jedan. Sadašnje i buduće generacije, možda novi olimpijski šampioni, imaju dlanove za aplauze. Gradski oci, šta čekate?! Šaljite taj poziv! Naš balkon već jednom mora da proradi i zbog Stefana i zbog Save i zbog Dragana. Spremni smo da dočekamo i vaterpoliste i košarkaše i košarkašice i ostale odlikaše! Dobrodošli u grad meraka, meraklijski smo i navijali i slavili!

Takođe pročitajte

Hor “Branko” na Međunarodnom festivalu duhovne muzike u Italiji

Hor NCPD “Branko” nastupio je na poznatom Međunarodnom festivalu duhovne muzike u italijanskom gradu Pordenone …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.