Foto: NTP

Niški NTP – javni poziv za buduće članove

Izgradnja Naučno tehnološkog parka Niš (NTP Niš), jednog od najznačajnijih strateških projekata za razvoj južne i istočne Srbije, vrednog 12,5 miliona evra, privodi se kraju.
NTP Niš  je raspisao Javni poziv za buduće članove NTP Niš, i to za: startap kompanije starosti do dve godine i za tehnološko razvojne kompanije koje se bave inovativnim delatnostima.

Konkurs će biti stalno otvoren, ali će se prva dva preseka i ocenjivanje prijava za članove organizovati 15.5.2020. i 31.05.2020. Nakon toga jednom mesečno radiće se presek i ocenjivanjeprijava u skladu sa raspoloživim kapacitetima. Tokom maja i juna biće realizovano funkcionalno opremanje nameštajem i neophodnom opremom, kako bi se budući članovi useljavali i tokom jula počeli sa radom u novom objektu.
Startap kompanijama je ovim Javnim pozivom (kroz prva dva preseka) na raspolaganju 60% od raspoloživog prostora na prvom spratu ukupne površine 736 m2, dok je tehnološko

Informacije o NTP Niš i Javnom pozivu kao i potrebnu dokumentaciju zaintersovani mogu naći na sajtu NTP Niš www.ntp.rs . Dodatne informacije i pitanja u vezi sa javnim pozivom možete poslati na mejl adresu [email protected] .
NTP Niš poziva sve inovativne kompanije, pojedince i timove da se do 15.5.2020., a najkasnije do 31.5.2020. prijave na Javni poziv i pruže podršku realizaciji ovog projekta od strateškog značaja i razvoju inovacionog ekosistema regiona Južne i Istočne Srbije.

Takođe pročitajte

Kupovinu stana u izgradnji: Kako se zaštititi i iskoristiti povoljne uslove

Ukoliko se trenutno nalazite u potrazi za nekretninom, investiranje u zgradu koja je u fazi …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.