Niški ekonomisti plasirali se za svetsko takmičenje Loreal Brandstorm

Troje studenata niškog Ekonomskog fakulteta učestvovaće na svetskom takmičenju 15.juna u Parizu koje organizuje poznata kozmetička kompanije „Loreal“. Apsolventice Jelena Todorović i Aleksandra Đorđević i student treće godine Novak Stamenković plasirali su se za ovo takmičenje nakon što su pobedili ekipu iz Hrvatske u okviru kvalifikacija za Istočnu Evropu i Bliski Istok.

„Ovo takmičenje nije tipa „pitanja i odgovori“ već je potrebno osmisliti inovativnu ideju i braniti je pred vrhunskim ekonomistima i marketing menadžerima, pojašnjavaju nam budući ekonomisti koji su ovo takmičenje započeli februara ove godine i onda sistemom kvalifikacije uspeli da se izbore da uži u finale sa 15 najboljih ekipa iz celog sveta.

Do sada su učestvovali na mnogim takmičenjima ali ne kriju da je ovo za njih veliki izazov jer se traži da pokažu ne samo znanje nego i kreativnost.

„Naš tim je osmislio inovativnu liniju muške kolekcije „level ap“ ciljna grupa su nam muškarci od 18 do 25 godina. Ne možemo da otkrivamo druge detalje pre Pariza, kažu Jelena, Aleksandra i Novak koji spokojno odlaze ne ovo takmičenje jer ne samo da su se odlično pripremili već sve troškove plaća „Loreal“ tako da ne moraju da brinu oko tih detalja.
Na ovom takmičenju svake godine se prijavi više od 35 hiljada studenata iz celog sveta a značajne uspehe do sada su imali studenti beogradskog FON i Univerziteta Singidunum.

Takođe pročitajte

Predstavljeni rezultati projekta „Perspektiva za mlade u ruralnim sredinama“

Više od 100 mladih, okupljenih u neformalne grupe, privodi kraju realizaciju 21 inicijative na području …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.