nedelja , april 21 2019
Početna / BIZNIS / Niški aerodrom konačno dobio turistički info pult

Niški aerodrom konačno dobio turistički info pult

Servisne informacije o gradu i turističkim potencijalima niškog kraja putnici koji slete na niški aerodrom  “Konstantin Veliki” moći će da dobiju na info pultu u zgradi Terminala.

Na otvaranje ovo pulta čekalo dve godine iako je TON prema rečima direktora Uroša Parlića bio spreman da sprovede ovu aktivnost. Putnici će moći  ne samo da se informišu već i da kupe suvenire na aerodromu.

Putnici koji slete na niški aerodrom, moći će, da dobiju sve informacije o smeštajnim kapacitetima, istorijsko-arheološkim objektima i lokalitetima, muzejima, planiranim kulturnim, zabavnim i sportskim događajima u toku svog boravka u Nišu, ugostiteljskim objektima”, izjavio je direktor TON-a, Uroš Parlić i dodao da na svim destinacijama, odnosno gradovima sa kojima je Niš povezan vazdušnim saobraćajem promovišu turističke potencijale ovog kraja.

Inače, uskoro bi ponovo trebao da počne sa radom restoran u okviru aerodroma koji je prestao da radi novembra prošle godine jer je zakupac iznenada odustao od saradnje. U međuvremenu aerodrom je putem javnog poziva zatražio novog partnera koji će nastaviti da se bavi ovom delatnošću.

 

 

Takođe pročitajte

Nišville – Dobitnik nagrade za najbolji festival

Navedeno priznanje se dodeljuje petu godinu za redom u 55 glavnih kategorija u organizaciji magazina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.