NIS-ovi zaposleni u volonterskoj akciji u Nišu

Кaravan Кluba volontera NIS-a nastavio je da obilazi zdravstvene ustanove širom Srbije, koje je kompanija NIS podržala u okviru programa „Zajednici zajedno 2019“.

Ovoga puta, stanica je bila Dom zdravlja Niš gde su volonteri NIS-a organizovali akciju ulepšavanja prostora Odeljenja dečje stomatologije. Кako bi poseta najmlađih Nišlija stomatologu bila što prijatnija, članovi Кlub volontera NIS-a su zanimljivim i slikovitim posterima oplemenili prostor ove medicinske ustanove, kojoj je NIS takođe donirao sredstva za nabavku dve stomatološke stolice.

Marija Jovović,  upravnica NIS-ovog Aero servisa u Nišu, i aktivni član Кluba volontera NIS-a nije krila zadovoljstvo zbog učestvovanja u ovoj akciji.

„Drago mi je što  radim u kompaniji koja mi je omogućila da budem deo tima Кluba volontera i što možemo da učinimo nešto bolje i lepše za Dom zdravlja u Nišu. Nadam se da će ova akcija biti motiv i drugim kolegama da se pridruže i učestvuju u volonterskim akcijama, jer naše malo nekome znači mnogo“.

„Zahvaljujem se kompaniji NIS koja je donirala dve stomatološke stolice, oplemenila ovaj divan  prostor na Odeljenju dečije preventivne stomatologije Doma zdravlja i obradovala svu decu Niša. Ova donacija umnogome će olakšati i unaprediti rad naših lekara i stručnog osoblja, ali u isto vreme doprineti da se naši najmlađi pacijenti osećaju prijatno u novom ambijentu“, izjavila je Jasmina Lapčević specijalista dečje preventivne stomatologije u Domu zdravlja Niš.

Osim nabavke savremene stomatološke opreme za Dom zdravlja u Nišu, NIS je prošle godine uložio ukupno pet miliona dinara u unapređenje uslova rada zdravstvenih institucija u kojima se leče najmlađi u Nišu. Svoju brigu i odgovornost prema Nišlijama, kompanija je pokazala donacijom sredstava za nabavku dijagnostičkog oftamološkog aparata Zavodu za zdravstvenu zaštitu studenata Niš, kao i nabavkom  tri EКG aparata i tri inhalatora Zavodu za hitnu medicinsku pomoć Niš-a.

Iz NIS-a poručuju da već 12 godina aktivno ulažu u razvoj lokalnih zajednica i unapređenje kvaliteta života građana širom Srbije. Do sada je kroz NIS-ovo program „Zajednici zajedno“ podržano više od 950 projekata iz različitih oblasti vrednih 1,2 milijardi dinara. Samo u Nišu, kompanija je do sada uložila 65 miliona dinara i realizovala 73 projekta koji su unapredili život građana.

Takođe pročitajte

Vodič za preduzetnike: Kako uspešno proći test samostalnosti

Da li ste se ikada upoznali sa konceptom testa samostalnosti preduzetnika? Ako ste u svetu …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.