subota , 4 aprila 2020

Niš Art Fondacija raspisuje konkurs “Mladi 2017 – Ovo menja sve”

Niš Art Fondacija jedanaesti put raspisuje konkurs za radove mladih umetnika od 18 do 35 godina starosti u disciplinama: crtež, grafika, slika i skulptura. Nagradni fond za ovu priliku iznosi bruto 18.000 eura.

Niš Art Foundation je neprofitna organizacija osnovana u nameri da afirmiše i bude podrška mladim likovnim umetnicima državljanima Srbije. Pravo učešća na konkursu imaju svi mladi umetnici državljani Srbije, starosti od 18 do 35 godina.
Radovi koji uđu u uži izbor biće predstavljeni na izložbama u Nišu i Beogradu i u propratnom katalogu, a prva tri rada otkupljena.
Konkurs je otvoren do 18.maja 2017. Radovi pristigli posle ovog roka neće biti uzeti u razmatranje. Fotografije radova (maksimum tri rada) slati u digitalnoj formi, u JPG formatu(maksimalna veličina fotografije 2MB).
Slati na adresu [email protected]
U nazivu JPG fajla obavezno napisati: naziv rada, dimenzije i tehniku. Uz radove obavezno priložiti prijavu za učešće na konkursu u kojoj treba navesti:
Ime učesnika, kontakt adresu, e-mail adresu
Kontakt telefon, godinu rođenja
Podatke o delu (naziv dela, tehnika, dimenzije i cena rada).
Nepotpune prijave neće biti razmatrane.
Samo učesnici konkursa koji uđu u uži izbor biće kontaktirani. Predaja radova koji su ušli u uži izbor će biti 26. i 27. maja.
Radovi koji uđu u uži izbor i koji se predaju Niš Art Fondaciji treba da budu adekvatno upakovani, jer u suprotnom Niš Art Fondacija neće snositi nikakvu materijalnu odgovornost za eventualna oštećenja.

U prilogu su prijavni listovi:

Prijavni list NAF 2017

Propratno pismo za slanje meilom za umetnike 2017.

propratno pismo za ustanove NAF 2017

Takođe pročitajte

Kompanija Imlek neće smanjivati otkupnu cenu mleka

Kompanija Imlek, najveći proizvođač mleka i mlečnih proizvoda u regionu, saopštila je da usled novonastale …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.