sreda , 30 novembra 2022

Niš Art Fondacija raspisuje konkurs “Mladi 2017 – Ovo menja sve”

Niš Art Fondacija jedanaesti put raspisuje konkurs za radove mladih umetnika od 18 do 35 godina starosti u disciplinama: crtež, grafika, slika i skulptura. Nagradni fond za ovu priliku iznosi bruto 18.000 eura.

Niš Art Foundation je neprofitna organizacija osnovana u nameri da afirmiše i bude podrška mladim likovnim umetnicima državljanima Srbije. Pravo učešća na konkursu imaju svi mladi umetnici državljani Srbije, starosti od 18 do 35 godina.
Radovi koji uđu u uži izbor biće predstavljeni na izložbama u Nišu i Beogradu i u propratnom katalogu, a prva tri rada otkupljena.
Konkurs je otvoren do 18.maja 2017. Radovi pristigli posle ovog roka neće biti uzeti u razmatranje. Fotografije radova (maksimum tri rada) slati u digitalnoj formi, u JPG formatu(maksimalna veličina fotografije 2MB).
Slati na adresu [email protected]
U nazivu JPG fajla obavezno napisati: naziv rada, dimenzije i tehniku. Uz radove obavezno priložiti prijavu za učešće na konkursu u kojoj treba navesti:
Ime učesnika, kontakt adresu, e-mail adresu
Kontakt telefon, godinu rođenja
Podatke o delu (naziv dela, tehnika, dimenzije i cena rada).
Nepotpune prijave neće biti razmatrane.
Samo učesnici konkursa koji uđu u uži izbor biće kontaktirani. Predaja radova koji su ušli u uži izbor će biti 26. i 27. maja.
Radovi koji uđu u uži izbor i koji se predaju Niš Art Fondaciji treba da budu adekvatno upakovani, jer u suprotnom Niš Art Fondacija neće snositi nikakvu materijalnu odgovornost za eventualna oštećenja.

U prilogu su prijavni listovi:

Prijavni list NAF 2017

Propratno pismo za slanje meilom za umetnike 2017.

propratno pismo za ustanove NAF 2017

Takođe pročitajte

„Mentalno zdravlje – izazovi u obrazovanju i formiranju profesionalne karijere”

Psihološko savetovalište za studente pri Studentskom kulturnom centru Niš u saradnji sa Savezom studenata Univerziteta …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.