Neša Bridžis u Nišu

Jedan od najpoznatijih srpskih stand up komičara, Nenad Danilović poznatiji kao Neša Bridžis, nastupiće u Cineplexx Niš bioskopu u četvrtak, 28. oktobra od 20 časova. Ulaznice po ceni od 800 dinara, u prodaji su na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Nenad Danilović, poznatiji kao Neša Bridžis jedan je od najpoznatijih si najpopularnijih srpskih stand up komičara, samim tim i utemeljivač srpske stand up scene. Danas, iako ga nikada nije zapisao, ima preko osam sati teksta sa kojim naizmenično nastupa, podeljen na šest predstava. Majstor je imitacija i odličan improvizator. U dosadašnjoj karijeri održao je preko 3000 profesionalnih nastupa.

Predstava sa kojom će nastupiti u Cineplexx Niš bioskopu je ,,F 40.01“.

Strah, prastari neprijatelj čoveka, koliko nas gura napred i ukazuje na potencijalnu opasnost za koju moramo biti spremni, tako nas i blokira i parališe ako se predugo zadrži u nama. Neša nam kroz ovu predstavu ukazuje na razliku izmedju realnog i nerealnog straha kroz lična iskustva, satirično iz prve ruke objašnjava prevazilaženje raznoraznih životnih situacija u kojima se i sam našao. Predstava ,,F40.01″ je zapravo Nešina dijagnoza, a koja je vaša dijagnoza ,,saznajte“ dolaskom na predstavu, gde će upravo Neša pokušati da vam razbije strahove i učiniti da na njih gledate iz jednog potpuno novog ugla i da sa predstave odete sa totalno drugačijim pogledom na strah.

Ne propustite priliku da sagledate drugu dimenziju date dijagnoze i dobro se nasmejete uz najpozntijeg srpskog stand up komičara, Nešu Bridžisa.

Ulaznice za predstavu u prodaji su na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem CineplexxRS aplikacije.

Takođe pročitajte

Posle Meklaflina na niškoj Tvrđavi JANY McPHERSON nastupa na Nišvilu!

Zvezda u usponu latino džez muzike, kubanska pijanistkinja, pevačica i kompozitor Dženi Mekferson nastupiće sa …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.