NELT ugostio švajcarske privrednike i diplomate

U organizaciji Švajcarsko-srpske trgovinske komore, kompanija Nelt ugostila je u svom poslovnom kompleksu u Dobanovcima predsednicu Komore, generalnu direktorku kompanije Nestlé Adriatic Yanu Mikhailovu, zamenicu švajcarskog ambasadora u Srbiji Pauline Menthonnex, kao i još dvadeset gostiju, predstavnika kompanija članica Švajcarsko-Srpske trgovinske komore. Gosti su tokom posete imali priliku da se upoznaju sa Neltom i logističkim uslugama kompanije kroz prezentacije i obilazak kompleksa.

Nelt je svojim gostima predstavio dugogodišnje iskustvo u pružanju svih vrsta logističkih usluga – od domaćeg i međunarodnog transporta, preko carinskog posredovanja, skladištenja i dostave, do pružanja dodatnih usluga i konsaltinga. Tokom obilaska centralnog distributivnog centra Nelta u Dobanovcima, pored upoznavanja sa logističkim kapacitetima, gostima su predstavljene i aktivnosti koje kompanija sprovodi u cilju zaštite životne sredine, brige o lokalnoj zajednici i CSR programima u okviru kompanije i van sedišta firme.

„Zadovoljstvo nam je bilo da danas ugostimo uvažene kolege iz Komore, čiji smo jedan od članova, kao i da smo bili u prilici da im predstavimo procese i tehnologiju koju koristimo u oblasti pružanja logističkih usluga. Nelt svojim partnerima obezbeđuje visoko kvalitetnu logističku uslugu, kroz kontinualno unapređenje procesa, primenu modernih tehnologija i standarda, kao i sinergiju u korišćenju transportnih i skladišnih kapaciteta. Vodeći računa o optimizaciji troškova uz održanje operativne izvrsnosti, u mogućnosti smo da kreiramo kompletna logistička resenja prema specifičnim zahtevima i potrebama naših partnera.” rekla je Dragana Škrbić, direktorka lanca snabdevanja Nelt Grupe.

Takođe pročitajte

Počela sadnja 100.000 sadnica crnog bora širom Crne Gore

Akcijom pošumljavanja Dajbabske gore krajem prošle nedelje ozvaničen je početak sadnje 100.000 sadnica crnog bora širom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.