NELT ugostio švajcarske privrednike i diplomate

U organizaciji Švajcarsko-srpske trgovinske komore, kompanija Nelt ugostila je u svom poslovnom kompleksu u Dobanovcima predsednicu Komore, generalnu direktorku kompanije Nestlé Adriatic Yanu Mikhailovu, zamenicu švajcarskog ambasadora u Srbiji Pauline Menthonnex, kao i još dvadeset gostiju, predstavnika kompanija članica Švajcarsko-Srpske trgovinske komore. Gosti su tokom posete imali priliku da se upoznaju sa Neltom i logističkim uslugama kompanije kroz prezentacije i obilazak kompleksa.

Nelt je svojim gostima predstavio dugogodišnje iskustvo u pružanju svih vrsta logističkih usluga – od domaćeg i međunarodnog transporta, preko carinskog posredovanja, skladištenja i dostave, do pružanja dodatnih usluga i konsaltinga. Tokom obilaska centralnog distributivnog centra Nelta u Dobanovcima, pored upoznavanja sa logističkim kapacitetima, gostima su predstavljene i aktivnosti koje kompanija sprovodi u cilju zaštite životne sredine, brige o lokalnoj zajednici i CSR programima u okviru kompanije i van sedišta firme.

„Zadovoljstvo nam je bilo da danas ugostimo uvažene kolege iz Komore, čiji smo jedan od članova, kao i da smo bili u prilici da im predstavimo procese i tehnologiju koju koristimo u oblasti pružanja logističkih usluga. Nelt svojim partnerima obezbeđuje visoko kvalitetnu logističku uslugu, kroz kontinualno unapređenje procesa, primenu modernih tehnologija i standarda, kao i sinergiju u korišćenju transportnih i skladišnih kapaciteta. Vodeći računa o optimizaciji troškova uz održanje operativne izvrsnosti, u mogućnosti smo da kreiramo kompletna logistička resenja prema specifičnim zahtevima i potrebama naših partnera.” rekla je Dragana Škrbić, direktorka lanca snabdevanja Nelt Grupe.

Takođe pročitajte

Old Timer Fest sa više od 30 hiljada posetilaca-Točak razvoja manifestacionog turizma u Nišu

Povećanju turističkog prometa i broja noćenja u Nišu u junu ove godine doprineli su domaći …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.