Nedelja besplatne škole rolera

Besplatna Škola rolera je namenjena i početnicima i onima koji već vladaju veštinom vožnje rolera. Uzrast koji je preporučljiv za početak bavljenja ovim sportom je od 5 godina.

Od ponedeljka 27. juna do petka 1. jula Sportski klub Oxigen imaće akciju promocije  Nedelje rolera i sporta u parku Čair. Treninzi će se održavati od 19 do 20 časova.

besplatna skola rolera nisObavezna je kompletna zaštitna oprema, kaciga (za biciklu je adekvatna), komplet stitnika (šaka, lakat, koleno) kao i roleri koji su u normalnom voznom stanju i da deca normalno drže nogu u njima.

„Deca u našem gradu su jako talentovana za ovaj sport, pa ovom prilikom pozivamo sve roditelje čija deca imaju energiju i želju za sportom i aktivnostima da nam se pridruže u akciji i upoznaju se sa ovom veštinom, radom kluba kao i druženjem koji je sastavni deo svakog treninga.Roler sport je aerobna aktivnost koja jako povoljno utiče na pravilan razvoj bilo kog sportiste i rekreativca, razvija mišićne grupe koje utiču na pravilno držanje tela kao i ravnotežu i opštu motoriku kod dece.Još jedna od prednosti Roler sporta jeste činjenica da oni koji vladaju vožnjom rolera višestruko lakše nauče klizanje i skijanje jer su na neki način sportovi komplementarni, kažu u ovom klubu koji program realizuje sa Roler Savezom Srbije koji im pomaže oko tehničkog znanja i strategije rada.

Treneri koji će raditi sa učesnicima programa imaju višegodišnje iskustvo, dok će oni koji već vladaju ovom veštinom moći da voze u grupi dece koji su državni šampioni u Brzinskim disciplinama i slalom vožnje (Speed i Alpine slalom).

 

 

Takođe pročitajte

Dani banice po 18.put u Beloj Palanci

Manifestacija “Dani banice” ove godine održava se 18. put od 9. do 11. avgusta u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.