sreda , 3 marta 2021

Nebojša Milenković dao krv 75 puta

Za 75 dobrovoljna davanja krvi danas je priznanje primio Nebojša Milenković kome je uručen ručni časovnik, dar zlatare “Jovan” iz Vlasotinca

crveni krst dobitnici priznanja vlasotinceNa svečanosti povodom Svetskog dana davalaštva pored Milenkovića nagrađeni su i svi koji su krv dali pet i više puta.

Za 35 davanja priznanja su primili Jovica Bosić,  Slobodan Cvetković  i Svetislav Jović a za 50 davanja Jovan Đokic, Vojislav Arsenović, Bratislav Cekić, Dragoljub Kocić, Dragiša Lazić i Dejan Stanković  kojima su takođe uručeni ručni satovi.

“Zbog problema u finansiranju tokom prošle godine nismo mogli da organizujemo druženje sa našim dobrovoljnim davaocima već smo morali čekati neka bolja vremena. Moto ovogodišnjeg drušenja je “Sve nas povezuje krv, podeli život, daj krv. Našu svečanost uveličali su predstavnici Zavoda za transfuziju krvi iz Niša, predstavnici lokalne samouprave i članovi Opštinskog veća , Upravnog odbora koji su takođe davaoci krvi, ali i naši volonteri, istakla je Višnja Bunjevac, sekretar vlasotinačkog Crvenog krsta koja je pohvalila i jedinog i tradicionalnog donatora, zlataru “Jovan”

 

Takođe pročitajte

Kako olakšati sebi kada se osećamo loše

Često se nađemo u situaciji da nas obuzme neprijatan osećaj emocionalne praznine, koji utiče na …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.