Naučite jezik naroda kome su pivo i kobasice nacionalni simbol

Na nemačkom jeziku možete komunicirati sa 100 miliona stanovnika Evrope i to je samo jedan od razloga zašto biste trebali da se posvetite učenju ovog jezika uz niz pogodnosti koje nudi Narodni univerzitet u Nišu.

Ukoliko Nemačku vidite kao „obećanu zemlju“ ili vam je stalo da u svoju biografiju dodate i znanje nemačkog jezika dostupne su vam najsavremenije metode učenja ovog jezika u Centru za strane jezike pri pomenutom Narodnom univerzitetu. Direktorka ove ustanove dr Marija Ranđelović kaže da imaju najdužu tradiciju za pružanje svih nivoa znanja nemačkog jezika.

„Ove godine Narodni univerzitet proslavlja 65 godina rada pa smo odlučili da pokažemo našu društvenu odgovornost i poklonimo našim Nišlijama 10 besplatnih obuka iz najatraktivnijih profila zanimanja. Počećemo sa nemačkim jezikom, kaže Marija i ističe da je svako novo zanimanje šansa i za novi život.

Starosni limit za učenje stranih jezika ne  postoji a osim nemačkog Narodni univerzitet organizuje kurseve za učenje engleskog, francuskog, arapskog, italijanskog, švedskog, norveškog i znakovnog jezika. Takođe, organizuje i kurseve srpskog jezika za strane građane.

Kursevi se organizuju po multimedijalnom programu a postoji mogućnost organizovanja specijalizovanih i intezivnih kurseva. Vrše pripremu za polaganje međunarodno priznatih ispita kao i usluge prevođenja i vanredne kontrole znanja.

Od nove godine, pored već povoljnih cena za studente i nezaposlena lica, omogućili su i 20 posto popusta za sve profile.

Takođe pročitajte

Izložba Boška Petrovića od 11.jula u niškoj Galeriji savremene likovne umetnosti

U Galeriji savremene likovne umetnosti u Nišu 11.jula u 20 sati biće  otvorena izložba Boško …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.