Nastup na Evroviziji bugarska predstavnica Victoria posvetila bolesnom ocu

VICTORIA će predstavlјati Bugarsku na 2. polufinalu Evrovizije 2021 u Roterdamu. Nјenu pesmu „Growing Up is Getting Old“ međunarodni mediji i fanovi takmičenja širom sveta prihvatili su vrlo pozitivno. Ona je pokupila simpatije i ljubitelja muzike u Srbiji.

Posle nastupa tokom probe, VICTORIA je novinarima izjavila da je njena poruka jasna i da se svodi na svakodnevno pokazivanje ljubavi.

„Na ovoj prelepoj sceni osećam se kao kod kuće. Mislila sam da ću biti pod stresom, ali u stvari sam bila zaista mirna i koncentrisana. Želim da se zahvalim bugarskoj delegaciji na podršci ovde u Roterdamu. Jedva čekam da izvedem „Odrastanje stari“ u polufinalu 20. maja. Želela sam da uklјučim ovo duboko značenje lјubavi prema svojoj porodici jer je glavni deo poruke pesme upravo svakodnevno im pokazivati lјubav i brigu – rekla je Viktoria.

U vezi sa fotografijom koju će doneti na scenu VICTORIA je objasnila da ona ima emotivnu poruku i da je na taj način želela da iznenadi svog oca.

„Ovo je moja omilјena slika iz detinjstva. Želim da ga učinim veoma ponosnim i sigurna sam da će danas postati veoma emotivan kad vidi snimke sa probe. Proteklih nekoliko meseci bilo je teško za moju porodicu, sa dijagnozom ALS-a mog oca. Sigurna sam da će veliki trenutak na sceni 20. maja doneti puno radosti svima nama. “

 

Growing Up Is Getting Old

Playing Tetris with my feelings
Tryna keep them all inside
Hollow shadows and my soul is spilling over
I’m out of time, mmm-mmh
Closing every door, wanna be alone
Lonely is a way that I survive
Sick of wanting more, sitting on the floor
Wondering where all my feelings go

Takođe pročitajte

Treći studentski Humanitarni bal

Studentski parlament Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Nišu i Studentska Asocijacija Nova organizuju treći po redu …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.