Naši građani za našu opštinu

U okviru projekta Naši građani za našu opštinu koji su sproveli Opština Vlasotince i Centar za lokalnnu demokratiju u Knjaževcu uspešno su završene obuke za službenike lokalne samouprave i predstavnike organizacija civilnog društva na temu projektnog finansiranja i izveštavanja.

„Posle 10 meseci veoma smo zadovoljni saradnjom sa opštinom Vlasotince od koje je I došla inicijativa za realizaciju ovog projekta, s obzirom na to da naša organizacija od 2003. radi  na uključivanju građana u procese donošenja odluka na lokalnom nivou – rekao je koordinator projekta Saša Marinkov, ispred Centra za lokalnu demokratiju.

„Osposobili smo određen broj ljudi iz preduzeća čiji je osnivač opština, kao I predstavnike organizacija civilnog društva da mogu da pripreme predloge projekata, da ih ocenjuju, da o njima izveštavaju i da uključe javnost u donošenje strateških odluka – rekao je zamenik predsednika opštine Boško Stančić.

Projekat “Naši građani za našu opštinu“ finansiraju Evropska unija, Vlada Švajcarske i Vlada Republike Srbije preko programa Evropski PROGRES.

Takođe pročitajte

Kako prepoznati krivu kičmu kod dece?

1. Šta je uzrok nastanka skolioze? Za nastanak skolioze se obično okrivljuje fizička neaktivnost, loše …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.