petak , 5 juna 2020

Najzanimljivije turske serije na jednom mestu

Turske serije su u poslednjih nekoliko godina postale jedan od najzanimljivijih programa na televiziji, i to ne samo u Srbiji, već i u regionu. Njihova popularnost ne jenjava, već nasuprot tome, samo raste, a Timeless Drama Channel donosi sijaset interesantnih naslova.

Turske televizijske drame sada prati više od 400 miliona ljudi u više od 140 zemalja. Turska je drugi najveći „izvoznik” televizijskih serija u inostranstvu, odmah posle Sjedinjenih Američkih Država. Timeless Drama Channel je deo SPI/Film Box i premijum kanal turskih drama, koji je munjevitom brzinom dostigao uspeh širom sveta od lansiranja u aprilu 2019. godine. Ovaj kanal prevazilazi kulturne razlike obuhvatanjem univerzalnih tema i porodičnih vrednosti koje se prikazuju u preko 600 svežih sati najboljih turskih serija velikih, međunarodno priznatih producenata.

TDC je namenjen svim uzrastima koji vole žanr drame i žele da gledaju serije koje su kritičari pohvalili i koje definišu čitav pejzaž turske i svetske televizije. Ljubav, porodica, izdaja, intriga – emocije ne poznaju geografske granice.

Ove nedelje vam predstavljamo seriju „20 minuta”, koja prati priču profesora istorije Alija, čoveka blage naravi koji živi lep, porodičan život sa suprugom, ćerkom i sinom. Međutim, sve se to menja kada jednog dana policija ulazi u njihov dom i hapsi Alijevu voljenu suprugu Melek zbog pokušaja ubistva mladića Kerima. Porodica se zatiče u svetu akcije i intriga pa tako Ali mora da napusti svoje knjige i pronađe snagu u sebi koje do tada nije ni bio svestan kako bi oslobodio svoju ženu i nastavio sa normalnim porodičnim životom.

Prava na emitovanje ove serije su otkupljena u 55 zemalja širom sveta. Bila je nominovana za čak osam, a osvojila je dve KARVAK nagrade, i to za najbolju glumicu i za najbolju seriju godine. Glavne uloge tumače sjajni turski glumci Ilker Aksum kao Ali i Tuba Bujukuštun kao Melek. Ova serija im je donela veliku popularnost i pozicionirala ih na sam vrh turskog glumišta. Tuba Bujukuštun je bila nominovana i konkurenciji za međunarodne nagrade Emi za ulogu u seriji 20 minuta.

Serija „20 minuta” je doživela izuzetan uspeh na globalnom nivou, a Timeless Drama Channel nudi širok dijapazon ovakvih serija.

 O kompaniji SPI International

SPI International je globalna medijska kompanija koja ima 40 televizijskih kanala na šest kontinenata. Sa FilmBoxom kao vodećim kanalom, SPI je jedan od najvećih centara originalnog Ultra HD programa na svetu. U saradnji sa preko 1.400 operatera širom sveta i sa ukupno 65 miliona pretplatnika, SPI koristi najsavremeniju tehnologiju koja omogućava pristup SPI-ovom redovnom programu i sadržaju na zahtev, uključujući prenose uživo UHD programa i FilmBox kanale na bilo kom uređaju sa internet vezom preko najvećih globalnih firmi sa pravima prenosa i lokalnih OTT provajdera. SPI je nedavno svojoj ponudi dodao premijum filmski servis Film1 iz Holandije, uključujući četiri filmska kanala i digitalne servise.

Takođe pročitajte

UNICEF isporučio respiratore zdravstvenim ustanovama na jugu Srbije

U sklopu dopremanja medicinske opreme zdravstvenim ustanovama u Srbiji koje leče pacijente od koronavirusa, UNICEF …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.