Nadoknadite izgubljeni magnezijum tokom leta

Stiglo nam je leto, a sa njim i dugi vreli dani kojima se mnogi raduju, a mnogi strahuju od tropskih temperatura i zdravstvenih problema koje nam oni donose. Jedan od najčešćih problema sa kojima se građani susreću su česte promene krvnog pritiska, pod uticajem naglih promena vremena. Dehidratacija je drugi najčešći problem koji utiče na stanovništvo svih uzrasta, a koja je u letnjim mesecima najizraženija.

Upravo visoke dnevne temperature i pojačano znojenje dovode do gubitka tečnosti i dragocenih elektrolita, od kojih je naznačajniji magnezijum, i zato je veoma važno nadoknaditi njegov gubitak u organizmu. Magnezijum omogućava normalan rad srca, smanjuje umor i iscrpljenost i doprinosi normalnoj funkciji mišića i boljoj koncentraciji.

Kako nadoknaditi izgubljeni magnezijum tokom letnjih meseci, kada su potrebe našeg organizma za ovim mineralom povećane? Veoma dobar i lako dostupan izvor magnezijuma predstavljaju vode prirodno bogate ovim mineralom, u obliku koji organizam može brzo i lako da ga iskoristi.

Samo 1l Mg Mivela vode dnevno obezbeđuje optimalnu količinu magnezijuma, i to u obliku hidrogen karbonata koji se lako rastvara i dospeva do svake ćelije organizma, što doprinosi boljoj apsorpciji magnezijuma u krvotok. Zato je ovog leta Mg Mivela vaš idealan partner u dugim vrelim danima, u kojima možete da se opustite, hidrirate i učinite nešto dobro za svoje zdravlje.

Takođe pročitajte

Pametna klupa za punjenje mobilnih telefona u centru Vlasotinca

Na platou ispred zgrade opštine postavljena je moderna pametna klupa za punjenje mobilnih telefona, lap-topova, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.