Nabavite novi zaštitni RAM za traktor putem subvencija

Agencija za bezbednost saobraćaja objavila je javni poziv za subvencionisanu dodelu zaštitnog rama za upotrebljavani traktor.

Pravo učešća imaju fizička i pravna lica. Modeli i tipovi traktora za koje se vrši subvencionisana dodela ramova su: IMT 533, IMT 539, IMT 540, IMT 542 i IMT 549.
Javni poziv sa pratećim formularima za podnošenje zahteva se nalazi na sajtu Agencije:

https://www.abs.gov.rs/%D1%81%D1%80/obavestenja/javni-poziv-za-podnosenje-zahteva-za-subvencionisanu-dodelu-zastitnog-rama-za-upotrebljavani-traktor

Zahtevi se podnosi Agenciji, u zatvorenoj koverti, na adresu: Bulevar Mihaila Pupina br.2, 11070 Novi Beograd, sa naznakom „Zahtev za subvencionisanu dodelu novog zaštitnog rama“.
Zaštitni ram služi da pruži zaštitu vozaču traktora prilikom mogućeg prevrtanja. U Srbiji, u protekle tri godine, u saobraćajnim nezgodama u kojima su učestvovali traktori, izuzimajući nesreće van puteva (njive, šume, livade), poginulo je 83, a povređeno 542 lica. Za subvencionisanu dodelu zaštitnog rama Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je opredelilo 125.000.000 dinara.
Javni poziv važi do 30.septembra.

Takođe pročitajte

Trag fondacija objavila treći konkurs za organizacije u okviru programa „Pokret Polet“

Trag fondacija, u okviru trogodišnjeg programa „Pokret Polet“, objavila je treći konkurs za podršku javnom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.