subota , 21 maja 2022
Dres Marije Čolić

Na novoj licitaciji LFN dres Marije Čolić

Marija Čolić, doskorašnja rukometna reprezentativka Srbije i aktuelni čuvar mreže francuske Nice, poslala je svoj dres za novu licitaciju koju organizuje Lokalna fondacija Niš (LFN).

Dres koji se sada nalazi pred zainteresovanim građanima je iz nacionalnog tima Srbije, sa Evropskog prvenstva u Francuskoj, održanog 2018. godine.

Ponude se daju isključivo na fb stranici LFN, najkasnije do petka 11. juna u 12 sati. Početna cena je 4.000 dinara. Sredstva prikupljena na ovoj licitaciji, na drugim aktivnostima LFN, kao i kroz donacije pojedinaca, organizacija i kompanija biće vraćena lokalnoj zajednici tako što će na konkursima biti podržane najbolje ideje formalnih i neformalnih grupa građana u Nišu.

Dres Marije Čolić na licitaciji

Marija Čolić rođena je u Blacu, a svoju rukometnu afirmaciju stekla je u Crvenoj zvezdi. Od 2014. godine nastupa u Francuskoj gde je prvo nosila dres Nima, a od 2016. godine je golman Nice, sa kojom je nedavno produžila ugovor do 2024. godine. Nastupala je uspešno za reprezentaciju Srbije, sa kojom je igrala na tri velika međunarodna takmičenja, počevši od Evropskog prvenstva u Švedskoj 2016. godine. Bila je deo tima na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj 2017. godine i Evropskom prvenstvu u Francuskoj godinu dana kasnije. Iz reprezentacije je odlučila da se povuče 2019.

Dres Marije Čolić iz selekcije Srbije sada je predmet licitacije LFN i može postati značajan suvenir za ljubitelje rukometa i sporta. Kupovinom ovog dresa pobednik licitacije ima priliku da dobije vredan komad opreme sa državnim grbom, a da u isto vreme i pomogne razvoju lokalne zajednice u Nišu.

Podsetimo, nedavno je realizovan prvi konkurs LFN na koji je pristigao čak 61 predlog projekata. Selekcioni odbor je izabrao sedam predloga koji će biti podržani. Predstavnicima projekata uručeni su čekovi i oni su već započeli sa realizacijom predviđenih aktivnosti. Uskoro će javnosti biti predstavljeni prvi rezultati rada podržanih grupa, a LFN već priprema raspisivanje novog konkursa na kojem će aktivnim građanima u Nišu biti dostupno još 6.000 evra.

Takođe pročitajte

Wizz Air slavi 18. rođendan uz specijalni popust na sve letove

Wizz Air, evropska ultra-niskotarifna aviokompanija sa najvećom stopom rasta i jedna od najodrživijih, danas obeležava …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.