Na Bogojavljenju hrabri i snažni Vlasotinčani plivaju za Časni krst

Sutra, 19.januara, na Bogojavljenje plivaće se, tradicionalno, za krst na jezeru kod brane u Vlasotincu. Prijava plivača moguća je u prostorijama Turističke organizacije u zgradi opštine, kao i na sam dan manifestacije od 9.30 do 12 sati u prostorijama Šahovskog kluba u SRC Vlasina.

Potencijalni učesnici moraju da poseduju ličnu kartu ako su punoletni, a ukoliko nisu, mora sa njima da dođe jedan od roditelja i potpiše saglasnost. Takođe, svi moraju da prođu lekarski pregled.

Dobili smo obećanje vladike niškog Arsenija da će doći i blagosloviti skup u nedelju- najavljuje, u ime Udruženja poštovalaca Svete Gore Atonske, Srba Takić.

Prozivka plivača počeće u 13.15, a sam čin plivanja u 13.30.

I ove godine, prateća manifestacija plivanja za krst biće Pihtijada, koja će u nedelju na Bogojavljanje početi u 10.30,u prostorijama SRC Vlasina. Prijavljivanje je moguće do 30 minuta pre početka rada komisije za ocenu pihtija. Proglašenje pobednika u ovom takmičenju biće u 11.45.

Sva obaveštenja i prijave za takmičenja moguće je dobiti, odnosno obaviti putem brojeva telefona 063 7276540 i 069 701998.

Takođe pročitajte

Vlasotinački Sportski savez najbolji u Srbiji

Sportski savez opštine Vlasotince najbolji je teritorijalni sportski savez u Srbiji. On je dobitnik najvećeg …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.