subota , 4 jula 2020

“Muzičari grada Niša” za Nađu

Neformalna grupa građana „Muzičari grada Niša“, na čelu sa pevačem i gitaristom Sašom Stankovićem, u četvrtak 26. avgusta  u etno restoranu „Čiča Diča“, sa početkom u 19h, organizuje HUMANITARNU SVIRKU ZA NAĐU!

Učešće u programu uzeće poznati niški bendovi, kao i samostalni muzičari i pevači! Cilj je da se sakupe novčani prilozi za pomoć Nađi (6) devojčici, koja boluje od astme, a koju čuvaju i podižu baba Slavica i deda Svetomir jer su je oba roditelja napustila. Oni trenutno žive u udžerici u njivi u naselju Vinik, pet kilometara daleko od škole “Miroslav Antić” gde je Nađa ove godine počela da pohađa predškolsku nastavu.
Zainteresovanost muzičara grada Niša, za ovaj humanitarni događaj je izuzetno velika, te će na HUMANITARNOJ SVIRCI ZA NAĐU nastupiti:

  • -ONLINE BAND
    -DOLCE VITA BEND
    -OPTIMUS BAND I SPECIJALNI GOST “NANI”
    -TOPLI MAJ BEND I GOST IZNENAĐENJA
    -BALTIC BAND

Specijalni gosti događaja su:
Marko Kostić
Drakče Milojković
Vladimir Stojanović ZEKA

Celokupnu akciju za pomoć maloj Nađi, koja je ceo region podigla na noge, pokrenula je Nađina vaspitačica, a sada se ovoj akciji pridružuju i niški muzičari.
Sva mesta za događaj već su rezervisana, i očekuje se velika posećenost. Niški muzičari sviraće besplatno, a kompletan novac od bakšiša, kao i dobrovoljnih priloga (za koje će biti postavljena kutija na ulazu) biće uplaćen na račun Nađine bake Slavice Mladenović!

Ovo nije prva humanitarna akcija u organizaciji niških muzičara, a svakako ni poslednja, u budućnosti se planira još akcija, humanitarnih koncerata i svirki, kako bi se pomoglo onima kojima je to najpotrebnije!

 

Takođe pročitajte

EU obezbeđuje dodatnih 100 zdravstvenih radnika za borbu protiv COVID-19 širom Srbije

Na zahtev Ministarstva zdravlja Republike Srbije Evropska unija će finansirati zapošljavanje 100 zdravstvenih radnika na …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.