Modna revija „Ebony & ivory“ u Oficirskom domu

Zbog velikog interesovanja za prošlogodišnju reviju organizatori su se odlučili da ove godine modni događaj organizuju u Oficirskom domu, sutra, 9.novembra od 21 čas.

Prvih 300 karata je podeljeno u neverovatnih 48 sati, i jos 200 karata 24 sata nakon toga.

„Odlučili smo da će revija biti otvorenog tipa kako za goste sa kartama, tako i za one bez karata! Celokupnu reviju je propratio Red Bull, koji će biti zadužen za osveženje gostiju tokom revije. Što se kreacija našeg brenda tiče, tim dizajnera je u potpunosti ispratio sam koncept brenda i uspešno pretočio ideje osnivača u novu kolekciju jesen/zima 2016/2017. Samu kolekciju odlikuje odabrani kolorit koji na pravi način iskazuje urban i street style koji su zapravo glavne karakteristike našeg brenda, navode organizatori.

militaryEbony & Ivory je brend koji se sastoji iz crno bele odeće i aksesoara. Sam naziv Ebony (crno) & Ivory (belo) govori o skladu crnog i belog, i harmoniju između istih. Brend čine ljudi koji su željni promene monotonog stila u Srbiji, i koji žele da plasiraju nesto novo na modnom tržistu, a pritom kvalitetno, i priuštivo široj populaciji.military-majca

„Svi modeli u asortimanu su ručno radjeni, a sam asortiman se sastoji iz urbanih i street style (ulični stil) modela, kao i bomberman modela koji se rade uglavnom u većim veličinama nego obični modeli, dominantne boje su crna i bela, sa elementima srebrne, sive i zlatne. U daljem periodu razvoja brenda, uključićemo i military style (vojni stil) u kombinaciji sa sarama vojnih uniformi, i gold style (zlatni stil) kod koga ce dominirati zlatna boja“, kažu organizatori revije.

Takođe pročitajte

Podržite oslikavanje murala u čast poznatom novinaru Miloradu Doderoviću

Lokalna Fondacija Niš vas poziva da se pridružite kampanji prikupljanja sredstava za oslikavanje murala sa …

2 komentari

  1. Ebony and Ivory ne znaci crno i belo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.