Modna revija “Ebony & ivory” u Oficirskom domu

Zbog velikog interesovanja za prošlogodišnju reviju organizatori su se odlučili da ove godine modni događaj organizuju u Oficirskom domu, sutra, 9.novembra od 21 čas.

Prvih 300 karata je podeljeno u neverovatnih 48 sati, i jos 200 karata 24 sata nakon toga.

“Odlučili smo da će revija biti otvorenog tipa kako za goste sa kartama, tako i za one bez karata! Celokupnu reviju je propratio Red Bull, koji će biti zadužen za osveženje gostiju tokom revije. Što se kreacija našeg brenda tiče, tim dizajnera je u potpunosti ispratio sam koncept brenda i uspešno pretočio ideje osnivača u novu kolekciju jesen/zima 2016/2017. Samu kolekciju odlikuje odabrani kolorit koji na pravi način iskazuje urban i street style koji su zapravo glavne karakteristike našeg brenda, navode organizatori.

militaryEbony & Ivory je brend koji se sastoji iz crno bele odeće i aksesoara. Sam naziv Ebony (crno) & Ivory (belo) govori o skladu crnog i belog, i harmoniju između istih. Brend čine ljudi koji su željni promene monotonog stila u Srbiji, i koji žele da plasiraju nesto novo na modnom tržistu, a pritom kvalitetno, i priuštivo široj populaciji.military-majca

“Svi modeli u asortimanu su ručno radjeni, a sam asortiman se sastoji iz urbanih i street style (ulični stil) modela, kao i bomberman modela koji se rade uglavnom u većim veličinama nego obični modeli, dominantne boje su crna i bela, sa elementima srebrne, sive i zlatne. U daljem periodu razvoja brenda, uključićemo i military style (vojni stil) u kombinaciji sa sarama vojnih uniformi, i gold style (zlatni stil) kod koga ce dominirati zlatna boja”, kažu organizatori revije.

Takođe pročitajte

Više od 120 mladih iz cele Srbije na Festivalu mladih vizionara

Više od 120 mladih iz svih krajeva Srbije učestvovalao je u edukativnim, interaktivnim i festivalskim …

2 komentari

  1. Ebony and Ivory ne znaci crno i belo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.