četvrtak , 25 februara 2021

Mladi i moderna kultura

EU info Centar poziva sve zainteresovane da se pridruže jedinstvenoj i uzbudljivoj seriji onlajn događaja koju samostalno kreiraju Mladi evropski amabsadori Zapadnog Balkana.

Nakon već dva uspešno organizovana događaja o mladima i ljudskom kapitalu, te o životnoj sredini i klimatskim promenama, sa ponosom najavljujemo i treći pod nazivom: UJEDINJENI U RAZLIČITOSTI: MLADI I MODERNA KULTURA koji će se održati 28. januara u 18h via WeBalkans Facebook Live.

Treći događaj Mladih evropskih ambasadora posvećen je regionu Zapadnog Balkana i njegovim turističkim potencijalima, kulturi, kreativnosti i umetnosti.

Sa mladima širom regiona diskutovaće sjani mladi talenti i ostvareni umetnici Zapadnog Balkana poput dobitnice nagrade “Zlatni medved” rediteljke Jasmile Žbanić, pevača i muzičara Marka Louisa, te “shooting star” evropske filmske promocije (EFP) Sare Kilimoske, kao i eksperti međunarodnih organizacija koje podržavaju kulturu i turizam, poput gđe Mojce Krisper Figueroa iz Evropske komisije, gospodina Nikosa Parastatidisa iz Saveta za regionalnu saradnju, Anđele Đokić iz organizacije “Moj vodič kroz Crnu Goru” i Irini Palla mlade osnivačice organizacije “AlbWorld”. Svi ujedinjeni u različitosti!

Link Agende događaja:
https://www.webalkans.eu/en/yea/events/united-in-diversity-youth-and-modern-culture/

Link do Fejsbuk lajva: https://www.facebook.com/webalkans.eu

Link do Instagram lajva: https://www.instagram.com/webalkans_eu/

 

Takođe pročitajte

Svečana akademija u čast Branka Miljkovića

Svečanom akadamijom ,,Princ od vatre jači”, Narodno pozorište Niš obeležiće 60 godina od smrti jednog …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.