nedelja , 11 aprila 2021

Miljana Išljamović- Dobitnica prestižnog međunarodnog priznanja

„DAMA GODINE REGIONA“ jedinstvena je manifestacija u Evropi, koja na jedan poseban način promoviše ženu kao Damu.

Ove godine 16. oktobra održana je peta po redu svečana dodela priznanja međunarodne manifestacije „DAMA GODINE REGION 2018.“ u hotelu Fontana u Vrnjačkoj banji. Jubilarna priznanja podeljena su istaknutim ženama iz javnog, društvenog i privrednog života iz Srbije i sa EH YU prostora.
Reč DAMA je lepa, sofisticirana i decentna kao i značenje koje nosi. Sa tim u vezi od dobitnica priznanja se očekuju prefinjen stav, istančan ukus, otmeni maniri, umerenost u reakcijama i ponašanju.

Da uspešnost u poslu ne određuje pol već kvalitet , posvećenost, talenat i lične osobine, dokazala nam je ove godine Miljana Išljamović, dobitnica međunarodnog priznanja „DAMA GODINE REGION 2018“ odabrana od stručnog žirija iz ove oblasti i na sebi svojstven način srušila stereotipe u Srbiji koji i dalje postoje , da žene ne mogu biti podjednako uspešne kao muškarci. Činjenica je da je u odnosu na ranije, danas sve više žena na liderskim pozicijama, koje svojom upornošću i snagom nižu uspehe na svim poljima, što nam dokazuju dame koje su dobitnice ovog prestižnog priznanja.

Miljana Išljamović, svestrana je žena, humana u isto vreme i tradicionalna, učiteljica i u isto vreme dr pedagogije, majka i supruga, organizator i motivator, direktor škole Studio obrazovanja Znanje pet u Leskovcu sa isturenim jedinicama u Vlasotincu, škole koja je za samo godinu dana postojanja dobila dve Zlatne plakete za inovacije u učenju stranih jezika. Studio obrazovanja “Znanje pet” bavi se obrazovanjem dece i odraslih na različitim poljima počev od stranih jezika, boravka dece, montesori nastave sa licencom, računarske škole i informatičke obuke, škole glume.

“Svoje vreme volim da provedem sa svojim prijateljima, ali i pohađajući motivacione seminare, humanitarne akcije. Za mene je vreme samo reč, a produktivnost i utrošak vremena značenje, ne postoji stereotop „nemam vremena“. Svoju narednu humanitarnu akciju najavljujem za period prve polovine novembra meseca u Vlasotincu i druge polovine meseca novmbra u gradu Leskovcu. Veliku zahvalnost dugujem čoveku koji je podržao moje priznanje gospodinu Dejanu Pantiću.” – kaže Miljana.

Takođe pročitajte

Deserti u stvari pomažu pri mršavljenju

Čak i ako niste profesionalni trener ili dijetetičar, izbacivanje deserta iz plana ishrane kada želite …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.