Milica i Anđela zablistale na takmičenju iz Trgovinskog poslovanja

Domaćin ovogodišnjeg Republičkog takmičenja iz Trgovinskog poslovanja sa praktičnom nastavom bila je Ekonomsko-trgovinska škola iz Požarevca.

Takmičenje je održano početkom aprila  i okupilo je 5 škola koje imaju obrazovni profil Trgovinski tehničar (Požarevac, Beograd, Leskovac, Prijepolje i Grdelica).
Trgovinsko-ugostiteljsku školu iz Leskovca predstavljala su učenice završne godine trgovinske struke Milica Rajčić i Anđela Tasić, a mentor učenicama bila profesorka Trgovinskog poslovanja Tatjana Grozdanović.
“Takmičenje je činio teorijski i praktični deo. Test znanja podrazumevao je 20 pitanja iz oblasti trgovinskog poslovanja, a praktični deo usluživanje kupca pred tročlanom komisijom koju čine predstavnici privrede. Predstavnica naše škole Milica Rajčić imala je maksimalan broj bodova i na testu i na praktičnom delu (40+60 poena) i time zauzela prvo mesto u individualnoj konkurenciji, dok je Anđela Tasić zauzela treću poziciju sa 86,5 poena, kaže mentorka profesorka Tatjana Grozdanović.
Tim rezultatom Trgovinsko-ugostiteljska iz Leskovca škola bila je sveukupni pobednik takmičenja.

 

Takođe pročitajte

Vrtić “Maslačak” u Nišu u novom ruhu – donacija MK Group i AIK banke

Vrtić „Maslačak”, u okviru Predškolske ustanove Pčelica u Nišu, svečano je obeležio završetak radova koji …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.