Omladinska reprezentacija Srbije

Milan iz Vlasotinca na pripremama omladinske reprezentacije Srbije

U organizaciji bokserskog saveza Srbije u Banji Koviljači održavaju se pripreme omladinske bokserske reprezentacije Srbije, које će trajati 4 nedelje.

Bokserski savez Srbije je organizovao ove pripreme da bi se reprezentativci Srbije na vreme pripremili za predstojeće međunarodne mečeve koje ih očekuju protiv reprezentacije Bugarske već krajem februara, kao i za Evropsko prvenstvo, koje će se održati u toku avgusta 2020.godine. Član bokserskog kluba “Arena“ Vlasotince Milan Stanojević, nakon poziva selektora Vasiljevića, otputovao je u Banju Koviljaču, gde će sa ostatkom reprezentacije Srbije odraditi bazične pripreme. Milan je veoma talentovan sportista, koji je prošle godine u Gruziji na Evropskom omladinskom prvenstvu osvojio 5. mesto. Njegovo vreme tek dolazi, a svoj rezultatski maksimum Milan bi trebao da ostvari na Olimpijskim igrama u Parizu 2024.godine.

Milan Stanojević

Ponosni smo što je član bokserskog kluba “Arena” Vlasotince po treći put dobio poziv selektora omladinske reprezentacije Srbije, g. Dragana Vasiljevića, da se priključi reprezentaciji i odradi bazične pripreme. Sam ulazak našeg boksera u reprezentaciju i mogući odlazak na Evropsko prvenstvo je veliki uspeh za naš klub. Na spisku selektora Vasiljevića bokser iz Vlasotinca je jedini predstavnik regiona jugoistočne Srbije, čime je uspeh još veći. Ja se nadam da će Milan vredno trenirati, a onda sam siguran da rezultati neće izostati i da će naš bokser posle državnog prvenstva koje će biti u maju 2020.godine, putovati na Evropsko prvenstvo.“ – rekao je Milan Jović, trener bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca.

Takođe pročitajte

Festival CircleArt – Zelena promena je ženskog roda? – nagradni javni poziv za fotografiju

U okviru EU zelene nedelje, EU info point Niš i Festival reciklažne i cirkularne umetnosti …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.