Mi preporučujemo, vi uživate

Ni ove nedelje ne smete propustiti fenomenalne priče i kadrove koje možete pronaći samo na FilmBox kanalima. U moru filmova teško je izabrati samo jedan, a kako biste bili sigurni da ste se odlučili za najbolje, predlažemo vam tri vrhunska dela iz sveta kinematografije.

U četvrtak uživajte uz film „80 minuta“, koji će se emitovati na kanalu FilmBox Extra od 22:35h. Ovaj triler govori o rođendanu u porodičnom krugu, koji se menja u neumoljivu trku s vremenom. Aleksa, koji očekuje kod kuće voljenu Monu, posećuje stari prijatelj – Valter. Simpatičan vlasnik restorana dolazi sa dva nabildovana muškarca. Ispada da Aleks duguje novac Valteru, a da on postaje mnogo nestrpljiv. Da bi ubrzao Aleksa, Valter mu ubrizgava otrov. Dobija 80 minuta da vrati novac. Ako ne uspe, Aleks neće dobiti protivotrov – umreće…

Ukoliko volite komedije u kojima glumi Adam Sandler, onda je film „Obućar“ idealan za vas. Ovaj film govori o obućaru, četvrtoj generaciji u porodičnom poslu, koji pronalazi magičnu šivaću mašinu u podrumu svog oca. Mašina mu omogućava da živi živote svih ljudi koji nose njegove cipele. Film će se emitovati u subotu na kanalu FilmBox Premium sa početkom u 19:25h, a ostale glavne uloge tumače su Dan Stevens, Dustin Hoffman i Steve Buscemi.

Nedeljno veče provedite uz film „Ljubavne note“. Popularna zvezda country muzike, Jaime Derringer, i kritički stručnjak u oblasti ozbiljne muzike, Nori Flannery, nakon intervjua provode noć zajedno. Nakon nekog vremena, Nori saznaje da je trudna. Ona počinje da nagovara svog najboljeg prijatelja, koji je i ranije mislio o usvajanju deteta, da se odluči na taj korak. U 19:30h uključite kanal FilmBox Stars i uplovite u neverovatnu priču.

Takođe pročitajte

Izložba Boška Petrovića od 11.jula u niškoj Galeriji savremene likovne umetnosti

U Galeriji savremene likovne umetnosti u Nišu 11.jula u 20 sati biće  otvorena izložba Boško …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.