Mesto opštine Medveđa u sistemu kvaliteta

Opština Medveđa učetvovala na naučnom skupu Asocijacije za kvalitet i standardizaciju Srbije „Sistem kvaliteta uslov za uspešno poslovanje i konkurentnost“ koji je održan na Kopaoniku.

Skup okuplja eksperte iz nauke i privrede i eminentne stručnjake iz oblasti sistema menadžmenta, a u organizaciji Asocijacije za kvalitet i standardizaciju Srbije. Uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Instituta za standardizaciju Srbije, naučni skup organizovan je sa ciljem da sistem kvaliteta postane uslov za uspešno poslovanje i konkurentnost po opštinama.
Opština Medveđa predstavljena je na međunarodnom naučnom skupu sistema kvaliteta i standardizacije, kao primer dobre prakse u upravljanju ljudskim resursima.

Dr Nebojša Arsić je opštinu Medveđa predstavio na najbolji mogući način, kao primer kako se kroz uspostavljanje profesionalnog sistema obuke i unapređenje funkcije upravljanja ljudskim resursima, povećati stepen efikasnosti i zadovoljstva građana radom lokalnih samouprava.
Predsednik Asocijacije, dr Zoran Punoševac je vodio okrugli sto, na temu „Primeri dobre prakse – jake strane organizacije“, zatim „Kultura-rizici-prilike-standardi“ i „Koliko je bezbedna hrana na tržištu Srbije“.

Nakon toga predstavljeni su i izloženi radovi prisutnih stručnjaka iz ovih oblasti.
Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije je nevladina organizacija koja okuplja entuzijaste motivisane idejom, željom i potrebom da sistem kvaliteta i konkurentnost postanu uslov za uspešne lokalne samouprave. Naučni skup se tradicionalno održava poslednje nedelje novembra meseca.

Takođe pročitajte

Na Weekend.17 dolaze profesor sreće i hroničar medija

Weekend.17 se vraća i ove godine sa najistaknutijim govornicima i aktuelnim temama. Weekend.17 biće najveći Weekend …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.